Που θα πάνε ρε γυναίκα τα σκατά;; Δεξιά στα Νένητα;;;- Αριστερά στην καλλιμασιά;;;; η ε για μόλα ε για λεσα;;;; ~ katarraktisvillage

Που θα πάνε ρε γυναίκα τα σκατά;; Δεξιά στα Νένητα;;;- Αριστερά στην καλλιμασιά;;;; η ε για μόλα ε για λεσα;;;;


Και <<ξαφνικά>> έχουμε θέμα στο χωριό  για τα λύματα λες και δεν το είχαμε το πρόβλημα  χρόνια, λες και δεν είχε ψηφιστεί από πέρυσι  κτλ  δεν γράφω ποιο πολλά γιατί θα τα δείτε όλα στο βίντεο που κάλυψα .

Με λίγα λόγια

(Χθες)  01/04/2013  συνήλθε έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση στον Καταρράκτη με θέμα τη μεταφορά των
λυμάτων  του χωριού μέσω Καλλιμασιάς στη Χώρα. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κύριος Μιχάλης Φυτούσης, η αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Ιωνίας κυρία Αθηνά Θλιβίτου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριος Σταύρος Βαρβάκης και κύριος Βασίλης Μυριαγκός.


Αφού ακούστηκαν όλες οι προτάσεις και απόψεις,,,, ( Οι προτάσεις ήταν 4 που μας είπε  ο κ φυτουσής …… για το Ρουχούνι καλά ακούσατε στα περιβόλια δεν ν ν  ν ν ν ν του το είπε κανείς το βρήκε από το google Earth ναι ναι ,,,, ψέματα δεν λέω με ξέρετε εξάλλου υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα.  Οι άλλες να έχουμε να λέμε….  

Τέλος πάντων η Λαϊκή Συνέλευση αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να εισηγηθεί τη μεταφορά των λυμάτων στη Χώρα μέσω  Καλλιμασιάς ως τον μόνο τρόπο να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της ρύπανσης της παραλίας του Καταρράκτη, όπως έχει ήδη ψηφιστεί από προηγούμενη Λαϊκή Συνέλευση  (αρχές του 2012), από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΧ, αλλά και από ισχύουσες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

\
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ζήτησε ένα μήνα προθεσμία για να επεξεργαστεί και άλλες εναλλακτικές λύσεις.  Κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Συνέλευσης και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης των κατοίκων,  απέκλεισε τη λύση τοποθέτησης της βιολογικής μονάδας στη θέση Περιβόλια στην ευρύτερη
περιοχή της Παναγίας Ρουχουνιώτισσας (είχε αναθέσει προμελέτη σύμφωνα με λεγόμενα του).
Η Λαϊκή Συνέλευση ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ να εκδόσει δελτίο τύπου σχετικό με το θέμα και δήλωσε ότι διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο τρόπο το αυτονόητο, τη διασφάλιση της υγιεινής των κατοίκων και του περιβάλλοντος του Καταρράκτη.

Όλο το Βίντεο της Συνέλευσης παιδιά όταν φορτώσει θα σας το ανεβάσω να το δείτε  της επόμενες μέρες!!
Share:

1 σχόλιο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts