Ντολμαδάκια, τσίπουρο και παγωτό μαστίχα – Κεράσαμε «Ελλάδα» τους Ευρωπαίους ~ katarraktisvillage

Ντολμαδάκια, τσίπουρο και παγωτό μαστίχα – Κεράσαμε «Ελλάδα» τους Ευρωπαίους

Μέχρι και ο πρωθυπουργός διαφημίζει την Μαστίχα ρε παιδιά εμείς εδώ πως δεν μπορούμε να πουλήσουμε δεν κατέωωω πράμα που λέει και ο φίλος μου ο σύντεκνος !!

Μία «σφαιρική» εικόνα για τη χώρα μας έπρεπε να έχουν οι φιλοξενούμενοι υπουργοί Οικονομικών και έτσι η ελληνική κυβέρνηση με τον ρόλο του οικοδεσπότη να κάνει με ένα τραπέζι «ξενάγηση» σε ολόκληρη την Ελλάδα!



Για την ακρίβεια, όπως γράφει και ο Μικροπολιτικός των Νέων, δεν μπορείς να έχεις πλήρη αίσθηση για το τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία αν δεν πιεις ένα ούζο, ή έστω ένα τσίπουρο. Γι' αυτό και στο χθεσινό δείπνο, που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Μουσείο της Ακρόπολης στους υπουργούς Οικονομικών και τους τραπεζίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν κέρασαν τους ξένους αξιωματούχους μόνο κρασί - Σεμέλη, μοσχοφίλερο και αγιωργίτικο που είχε το τραπέζι -, αλλά και τσίπουρο - το
οποίο ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε να δοθεί -, με και χωρίς γλυκάνισο.

Έτσι το μενού - πλούσιο και καθαρά ελληνικό - είχε για πρώτο πιάτο φάβα Σαντορίνης, μελιτζανοσαλάτα, τυροπιτάκια, ντολμαδάκια και κρητική σαλάτα με τοματίνια. Συνέχισαν με το κυρίως πιάτο που ήταν σφυρίδα με σος λεμονιού, ενώ το επιδόρπιο ήταν παγωτό μαστίχα.

Απο το http://livester.gr/

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts