Που θα πίνεις το Μοχίτο σου Μαμά;;; ~ katarraktisvillage

Που θα πίνεις το Μοχίτο σου Μαμά;;;

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται;;
σχολιάζοντας των Νόμο!!


Βέβαια και αλλάζει !!! Ετσι και εγώ θα νοικιάσω την Βορινή  παραλία του Καταρράκτη!!
Και έτσι θα τα κονομίσουμε  φέτος.

Μα πως;;;  λέει η άλλη εκεί δεν μπορείς να πας;;;

Αυτό είναι το ζήτημα που δεν μπορείς να πας!!!!

Βαρκάκι μπροστά στο Macao!!! Προμήθευσε εισιτήριο πίνεις και τα απεριτίφ σου, μπορείς να πάρεις και οικογενειακό πακέτο και με κλαμπςςςςςςςςς κτλ κτλ και σου έρχεται η όρεξη να βουτήξεις!! ντριν το καμπανάκι και είμαστε δίπλα σου, σε πάμε και σε φέρνουμε, φέρνουμε και τα ποτά σου, και τα φαγητά σου και την πεθερά σου ( XXXXXL εισιτήριο ) και την πάμε και βαρκάδα μέχρι τον Αγιο Κων/νο ανάβει το κεράκι της και σου την φέρνουμε σούμπιτη την ώρα που θα θέλεις να φύγεις..ε ε!!


Και για να μπούμε στο κυρίως θέμα..... διαφορετικό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τους λουόμενους που δεν θα μπορούν πια να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους «πάνω στο κύμα», σύμφωνα με τη νέα απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών για τον τρόπο παραχώρησης των παραλιών. Ηρθε ο Τσίπρας να μας πάρει το μοχίτο απο το τραπέζι κατάλαβες;;

Έτσι λοιπόν, για φέτος οι λουόμενοι πριν κατευθυνθούν στις παραλίες θα πρέπει να γνωρίζουν τις νέες απαγορεύσεις για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται

Για πρώτη φορά απαγορεύεται ρητώς η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στις παραλίες.

 Επίσης απαγορεύεται η τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων, με την εξαίρεση των ξύλινων διαδρόμων.
Αυξάνεται από 3 μέτρα σε 5 μέτρα η απόσταση που πρέπει να διατηρείται ελεύθερη ανάμεσα στην όποια χρήση (λ.χ. ξαπλώστρες) και το κύμα.

Οι τροχήλατες καντίνες μπορούν να μισθώσουν τον μισό χώρο από πέρυσι (έως 15 τ.μ., έναντι 30 τ.μ. που ίσχυε μέχρι και το 2014).  Εδώ έχουμε εργασιακό θέμα!! Πώς ρε μεγάλε θα χτυπάμε τα μοχίτο εαν είμαστε 2 σαν και μένα <,Ολίγο εύσωμοι>> ένας μέσα ένας έξω;;; ρε τι πάθαμε..

Αμ το άλλο...  Οι καντίνες απαγορεύεται να έχουν ηχητικές εγκαταστάσεις.
Το παραπάνω παιδιά ήταν παρέμβαση των ψαλτάδον, θα έρχονται Live Σαββάτο μετά τον εσπερινό και Κυριακή μετά την λειτουργία 

Απαγορεύονται οι «αφαιρούμενες σκιάδες» (τέντες ή κατασκευές σκίασης) στις παραλίες (πέρυσι επιτρεπόταν να καταλαμβάνουν έως 20 τ.μ. εκάστη).
Εδώ σας έχουμε απίστευτη λύση και να τρέξουν η μαγαζοπαραλιουχοι να παραγγείλουν αμέσως ομπρελοκαπελαδουρα... τι λες τώρα;;  μαζί με την φραπα παίρνεις και ένα χατ!! φρεντο και μοκατσινια  δεν έχει .....νταλα ο ηλιος ....

Απαγορεύεται η μίσθωση ακτών με αυθαίρετες κατασκευές (πέρυσι αρκούσε να έχει υποβληθεί αίτημα νομιμοποίησης, ανεξαρτήτως της τύχης του).

Εκτός από τις υπέρ των λουομένων (και κατά του χάους) τροποποιήσεις, η απόφαση περιλαμβάνει και μερικές


οικονομικού ή διοικητικού τύπου βελτιώσεις.

Η πιο σημαντική είναι ότι αυξάνει το ποσοστό του μισθώματος που αποδίδεται στο Δημόσιο από 20% σε 30%. Επίσης, δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα υπογραφής διετούς σύμβασης, καθώς η ΚΥΑ έχει διάρκεια μέχρι τον Μάρτιο του 2017.

Παρά τις σημαντικές βελτιώσεις της, όμως, η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών διατηρεί τη φιλοσοφία της άνευ εξαιρέσεων παραχώρησης όλων των παραλιών (η εξαίρεση κάποιων εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των δήμων), κάτι που είναι αντίθετο με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επίσης, η απόφαση δεν υπογράφεται και από τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Όπως καταλάβατε μπάχαλο τα κάναμε πάλι!!

Ετσι και εμείς ούτε συμφωνούμε ούτε διαφωνούμε...




Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts