<img src="https://lh5.googleusercontent.com/-ZLpKL2H-4HQ/U0GhvsvlZxI/AAAAAAAAKeo/K8FCQQVAti8/s20/earth.gif" />Οι σπουδαστές ΑΕΝ στις Οινούσσες γύρισαν 30 χρόνια πίσω ~ katarraktisvillage

Οι σπουδαστές ΑΕΝ στις Οινούσσες γύρισαν 30 χρόνια πίσω

Μετά από σχεδόν μία τριακονταετία, ο χρόνος στις Οινούσσες και στην ΑΕΝ Οινουσσών γύρισε πίσω… Στιγμές της ιστορίας του πλέον ακριτικού και παραδοσιακού νησιού ζωντάνεψαν στη θάλασσα, σήμερα το μεσημέρι έμπροσθεν της Ακαδημίας. Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της Σχολής και με τη συνδρομή του Καθηγητού Ναυτικών Μαθημάτων, συνταξιούχου Πλοιάρχου Α΄ Ε.Ν. κ. ΧΑΤΖΕΛΕΝΗ Ανάργυρου, ομάδα σπουδαστών της Α.Ε.Ν Οινουσσών πραγματοποίησε το πρώτο μάθημα κωπηλασίας με πολυεστερική κωπήλατη λέμβο (παροπλισμένη, μέχρι πρότινος), την οποία οι ίδιοι οι σπουδαστές ενεργοποίησαν.

   

Η καθιέρωση της κωπηλασίας στα πλαίσια του μαθήματος της ναυτικής τέχνης, προκειμένου όλοι οι φοιτούντες σπουδαστές, ανεξαρτήτως εξαμήνου και έτους σπουδών, μάθουν τα βασικά  της κωπηλασίας, ήταν ένα όραμα και πλέον, το κυρίαρχο μέλημα και η βούληση της Διοίκησης της σχολής.



Η αναβίωση λοιπόν της ιστορίας μέσα από μία ξεχασμένη βάρκα δίνει την ευκαιρία στους νεώτερους να μάθουν όσα πολλάκις έζησαν οι παλαιότεροι. 


Στο βίντεο που ακολουθεί μιλάει ο κ. Χατζελενης για το εν λόγω εγχείρημα.



























Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts