Εορτασμός Αποστόλου Παύλου στις Οινούσσες ~ katarraktisvillage

Εορτασμός Αποστόλου Παύλου στις Οινούσσες

Ο Δήμος Οινουσσών σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών» και την Ιερά Μητρόπολη Χίου, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα τον ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό της αναμνήσεως της διελεύσεως του Αποστόλου Παύλου «ἀντικρὺ Χίου» στις Οινούσσες, στην πλατεία Ναυτοσύνης.
Το πρόγραμμα είχε ως εξής:


-Τέλεση Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου.
-Διάλεξη από τον καθηγητή Φιλοσοφίας της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών κ. Μιχαήλ Μαντζανά με θέμα: « Ο Απόστολος Παύλος και οι κλασσικοί συγγραφείς».
-Βράβευση των μαθητών και των μαθητριών του Διαγωνισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου για τον Απ. Παύλο και επίδοση Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους συμμετάσχοντες.
-Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν η Βερονίκη Μαυρίκη (πιάνο) και ο Πέτρος Γκογκάκης (βιολί). Ερμήνευσαν έργα των: Γιώργου Σταυριανού, Dimitri Sostakovich, Vittorio Monti και Wolfang Amadeus Mozart.
Μετά την εκδήλωση προσφέρθηκε κέρασμα από το Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών» σε όλους τους επισκέπτες, καθώς και στις Αρχές, στην αίθουσα Μαρίας Παντελή Λαιμού, έξω από την οποία υπήρχε και η έκθεση των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Η μετακίνηση των επισκεπτών έγινε με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ», ενώ αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή Χιωτών στην εκδήλωση, καθώς μεταφέρθηκε αριθμός άνω των 230 επιβατών!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:





  








  






  



  




  













  

  




Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts