Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα με τον Πανοινούσσιο!! ~ katarraktisvillage

Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα με τον Πανοινούσσιο!!

Μία ξεχωριστή, άνευ προηγουμένου εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ στο Στάδιο των Οινουσσών οι κάτοικοι καθώς και οι επισκέπτες του νησιού. 
Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια των τριάντα (30) ετών από την ίδρυση του ΑΟ Πανοινούσσιου, διοργανώθηκε ένας μεγάλος φιλικός αγώνας με την ομάδα παλαιμάχων του Παναθηναϊκού. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς στις κερκίδες του Σταδίου βρέθηκαν πάνω από πεντακόσιοι φίλαθλοι, παρά το γεγονός ότι λόγω απαγορευτικού απόπλου
δεν κατέστη δυνατή η προγραμματισμένη εκδρομή αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου από τη Χίο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των ομάδων. Η αποστολή του Παναθηναϊκού, απαρτίζονταν από τους : Βονόρτα, Φούκο, Καρούλια, Γονιό, Κατσιάκο, Πατσιαβούρα, Γραμματικό, Τομάρα, Λαγωνικάκη, Πολύζο, Φραντζέσκο, Δομάζο καθώς και από τους Αντωνιάδη και Βονόρτα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν. 
Προ της ενάρξεως του αγώνα, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Οινόεσσα» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και υποδέχθηκε με χειροκροτήματα την είσοδο και των δύο αποστολών των ομάδων. 
Στο ημίχρονο του αγώνα, τιμήθηκαν  ο Μίμης Δομάζος ως αρχηγός της ομάδας των παλαιμάχων, αλλά και γενικά για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τιμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης για την συνδρομή του στην διεξαγωγή του αγώνα, καθώς αυτός τελέστηκε υπό την αιγίδα και με την συνδιοργάνωση της Περιφερερειακής Ενότητας Χίου. Επίσης τιμήθηκε ο καπτά Γιάννης Λεμός για την συμβολή του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, χάριν στο πανέμορφο Στάδιο των Οινουσσών , καθώς και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πλακέτα που παρέλαβε ο Αντώνης Αντωνιάδης. 
Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με 3-3, με τις 2 ομάδες να καταχειροκροτούνται από όλους τους φιλάθλους.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το χθεσινοβραδυνό φιλικό αγώνα:













Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts