7 στα 7 γίνετε;; Βροχή τα μετάλλια στο Νησί της Χίου!

Η Κ.S.Α. κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ για νέο εμφανιζόμενη (start -up) ελληνική επιχείρηση.

Φωτο  Κωνσταντάκης Γιώργος 
Και όμως γίνεται μια μικρή εταιρία από τη Χίο να έχει πάρει 7 βραβεία σε 7 προϊόντα !!

Απ' όλα έχει το μενού: Παγκόσμιο Χρυσό, Ασημένια, Χάλκινα, Χρυσά Αστέρια !!

 Βέβαια δεν μένουμε εκεί. Ο φίλος μας Δημήτρης Κοκκινάκης ( Δρυίδης φιλικά !!) έχει ανακατέψει τη μαρμίτα και σε λίγο καιρό έρχεται νέο προϊόν και συγκεκριμένα 3 ΝΕΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ !! Θα σας τα πούμε πιο κάτω. 

Η ιστορία ξετυλίγεται το 1910 περίπου όταν ο Παντελής Κοκκινάκης ξεκίνησε για την Οδησσό της Ρωσίας για να μάθει κοντά σε συγγενικά πρόσωπα την τέχνη να φτιάχνει γλυκά. Λίγο αργότερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην Πολωνία... 

Το 2014 ο φαρμακοποιός Δημήτρης Κοκκινάκης, εγγονός του Παντελή, ιδρύει την Κ.S.Α. με σκοπό τη δημιουργία χειροποίητων προϊόντων χωρίς ζάχαρη υψηλής ποιότητας και γεύσης.

 Πάμε τώρα να γνωρίσουμε τα 3 νέα προϊόντα. Οι φωτογραφίες μπορεί να μην σας ενθουσιάσουν αλλά είναι οι πρώτες πλάκες καραμέλας με τις μοναδικές γεύσεις που τέλειοποιήθηκαν!!

 Το πρώτο προϊών - Αλόη με Ροδάκινο

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!! εδώ να πω ότι η Αλόη είναι βιολογική καλλιέργειας από τη γη της Χίου!! Περισσότερα για αυτό το θέμα σε επόμενο άρθρο μας!!

Επίσης θα ας πούμε λίγα περί Ιατρικής φύσης
και τα 5 ΟΧΙ για να πεις ΝΑΙ στις

Η κ Μαρία Δουρίδα Μηταράκη στην Χίο με το Βιβλίο της!!

Ένα τηλεφώνημα άλλαξε τα πάντα !!

Είχα κανονίσει να βγάλω ένα άρθρο για την  κ Μαρία Δουρίδα Μηταράκη και το Βιβλίο που έχει γράψει  «Το όνομά της ήταν Μπουμπού και δεν ήταν συνηθισμένη στη ζέστη»  για μετά τις Γιορτές των Χριστουγέννων !


Ήταν ένα κλικ που είδα την Δευτέρα το βράδυ και από εκεί ξεκίνησαν όλα !
Μέσα σε λίγες ώρες είχα κάνει το προσχέδιο μου, είχα στείλει τις ερωτήσεις μου κτλ κτλ

Αυτό που δεν ήξερα βέβαια είναι ότι την Δευτέρα 19/12/2016 η κ Μαρία θα κάνει την παρουσίαση του βιβλίου της στην Χίο και συγκεκριμένα στην πυξίδα!!

Είχαμε μιλήσει λίγο με την κ Μαρία και της είπα τι ακριβώς θέλω, και μια ερώτηση μου ήταν εάν έχετε σκοπό να κάνετε και μια παρουσίαση στην Χίο, χωρίς όμως να υπολογίσω ότι