Mουσείο μαστίχας Χίου!! Εμπειρική έρευνα 2016-2017: «Ο ρόλος των μουσείων στην ανάδειξη της ταυτότητας μιας περιοχής» ~ katarraktisvillage

Mουσείο μαστίχας Χίου!! Εμπειρική έρευνα 2016-2017: «Ο ρόλος των μουσείων στην ανάδειξη της ταυτότητας μιας περιοχής»

Εμπειρική έρευνα 2016-2017: «Ο ρόλος των μουσείων στην ανάδειξη της ταυτότητας μιας περιοχής»


Για να βοηθήσουμε την μικρή μας φίλη για την εργασία της!!

 Που πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή έρευνα που δεν έχει ξανά γίνει ΜΕ ΚΡΊΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!

Παρακαλώ πολύ όσοι έχετε επισκεφτεί το μουσείο μαστίχας Χίου να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο με σκοπό την έρευνα για τη διπλωματική της εργασία. Σας ευχαριστώ πολύ!


Και ας δούμε τι μας είπε η μικρή μας φίλη!


Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες, ονομάζομαι Πούπαλου Ειρήνη και είμαι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τη δεδομένη χρονική περίοδο φοιτώ στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου με κατεύθυνση την Ελεγκτική-Χρηματοοικονομική.

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σας στην διεξαγωγή της έρευνάς μου με θέμα: «Ο ρόλος των μουσείων στην ανάδειξη της ταυτότητας μιας περιοχής».

Θα ήθελα να σημειώσω ότι η διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου διακρίνεται από απόλυτη εμπιστευτικότητα και ανωνυμία. Επιπλέον, ήθελα να υπογραμμίσω ότι οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διεξαγωγή των αποτελεσμάτων της έρευνας και ασφαλώς δεν θα συνδεθούν με τις απαντήσεις του καθενός/καθεμίας.

Θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο με προσοχή και να απαντήσετε στις 


ερωτήσεις με ειλικρίνεια. Είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις και επεξηγήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, τη συνεργασία και το χρόνο που αφιερώσατε!




Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts