Χιώτισα η πρώτη ελληνίδα εθνικός κριτήςτου Δ.Ο.Χ IDO

Λίγο πριν το κλείσιμο της φετινής χρονιάς η σχολή χορού D ART POINT μας εξέπληξε ευχάριστα με την συμμετοχή της στο μεσογειακό κύπελο, εθνικό κύπελο και Grand Prix Latin που διοργάνωσε ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ  IDO, το διήμερο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 στο στάδιο Οδυσσέας Παπαδόπουλος της Γλυφάδας στα Νότια προάστια της Αθήνας.

Οι αθλητές της Χίου από 8 έως 30 ετών διακρίθηκαν στις κατηγορίες  Latin, Carribean Dances, Agretine Tango, Hip-Hop, Oriental, Jazz-Lyrical, Acrobat-fit kid κουβαλώντας στις βαλίτσες τους 11 κύπελλα και πληθώρα χρυσών, αργυρών και χάλκινων μεταλλίων.

 Όλοι οι αθλητές διακρίθηκαν ανάμεσα σε 12 χώρες ενώ πολλές φορές η Χίος  κατέκτησε όλες τις θέσεις του βάθρου. 

Η μικρότερη αθλήτρια 8 ετών, Ασπασία Κοκολάκη είναι η νεότερη κυπελλούχος στην κατηγορία  Rumba  από την Χίο.

Στο ίδιο διήμερο η σχολή χορού D ART POINT κατάφερε να επιτύχει άλλη μια σημαντική διάκριση για την Χίο αλλά και για την Ελλάδα.

 Η καλλιτεχνική διευθύντρια Μαργαρίτα Καμαράτου περνώντας επιτυχώς τις γραπτές, προφορικές, και  Mock-judge exams κατάφερε να διακριθεί ως η πρώτη Ελληνίδα εθνικός κριτής του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΥ IDO  στις κατηγορίες ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ, ACROBATIC, HIP-HOP,AGRETINE TANGO,CARRIBEAN DANCES(salsa,merengue,bachata).

Δείτε ποιο κάτω τον Πίνακα με τα μετάλλια των παιδιών.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά εις ανώτερα και