Η Μπουμπού στα σχολεία της Χίου & Κερδίστε 2 Αντίτυπα!!

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει το Βιβλίο :


<Το όνομά της ήταν Μπουμπού και δεν ήταν συνηθισμένη στη ζέστη> της κ Μαρία Δουρίδα-Μηταράκη και την παρουσίαση που θα γινόταν στην Χίο!

Έτσι γνώρισα από κοντά την κ Μαρία, πριν αρχίσει η παρουσίαση  του βιβλίου.

Ένας ζεστός άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη.  


Γεννήθηκε το 1976 στην Κοζάνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή, έβρισκε διέξοδο στο γράψιμο, εκεί μας λέει ...αποτύπωνα τα συναισθήματα και τα καθημερινά μου βιώματα.

Η γέννηση της κόρης μας Ελισάβετ μου έδωσε την αφορμή να πλάθω παιδικές ιστορίες. Μετά από την παρακολούθηση σεμιναρίων Συγγραφής και Δημιουργικής Γραφής, αυτές οι ιστορίες απέκτησαν ολοκληρωμένη μορφή.

 Πηγή έμπνευσής μου αποτελούν οι συναναστροφές μου και η συνεχής αναζήτηση του νοήματος της ζωής.


Το βιβλίο πάει καλά όπως μας είπε και σε μερικά βιβλιοπωλεία έχει εξαντληθεί και πάει για δεύτερη επανέκδοση, γιατί, σαν πρώτο εμφανιζόμενο δεν τύπωσαν και πάρα πολλά !!

Έχει αρχίσει και κάνει παρουσιάσεις σε παιδικούς σταθμούς με συμμετοχή των παιδιών με ζωγραφιές μουσικό - παιχνίδια κτλ  και αφήνει και από ένα βιβλίο στην βιβλιοθήκη του σχολείου.


Εμείς θα έχουμε την χαρά να την έχουμε στο μικρό σχολείο μας στον Καταρράκτη και να περάσουν τα παιδιά ωραίες στιγμές .

Επίσης έχουμε και δυο αντίτυπα του βιβλίου που μας χάρισε η κ Μαρία για τους αναγνώστες του katarraktisvillage, και έτσι δυο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο !!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 

Κάντε μία κοινοποίηση το άρθρο  


Αφήστε το σχόλιο σας και δύο τυχεροί θα κερδίζουν το