Το Λιβάδι με τις Τουλίπες και παρουσίαση νέου Συνεργάτη !!

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ήμερα, θα σας παρουσιάσω τον νέο συνεργάτη της σελίδας!!


Είναι η Μillena Vanilli το όνομα είναι χαϊδευτικό μιας και η φίλη μας είναι ανήλικη  και κάτι στα μέσα του Δημοτικού Σχολείου. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση αυτό που μου συμβαίνει.

Κάποια στιγμή λοιπόν μου λέει η μικρή κ Αστέριε εγώ  παρακολουθώ αυτά που γράφετε και ξέρω για το σαιτ σας ! Μου το έδειξε μια φορά η μαμά και το βλέπω συνέχεια και επίσης θα ήθελα όταν    ( ταξιδέψετε στον άλλο κόσμο... . βέβαια μου το είπε ωμά ) να το πάρω εγώ.

Μπλα μπλα για λίγη ώρα και μετά της έκανα την πρόταση, θέλεις να γράφεις μερικά άρθρα και εσύ; και να σε κάνω επίσημα συνεργάτη του blog, οπότε θα έχεις τον πρώτο λόγο όταν εγώ τα παρατήσω!!

Μιλήσαμε λίγο για το τι θέλει και πως το σκέφτεται και δέχτηκε με χαρά !!

Το είπα στους γονείς και ότι θα είναι Ανώνυμη μέχρι να βγάλει τουλάχιστον το Δημοτικό, θέλουμε ακόμα 3 χρόνια!!

Και έτσι ήρθε το πρώτο μου χειρόγραφο με κάλυψη για να μην καταλαβαίνουν η άλλοι τι κάνει όταν γράφει .... βέβαια με ενημέρωσε πλήρως ότι θέλει βοήθεια με τα ορθογραφικά και λίγη ακόμη βοήθεια σε ....
Ετσι λοιπόν σας παρουσιάζω το πρώτο άρθρο της μικρής μου φίλης, που εκτός τον άλλον είναι πραγματικότητα αυτό που γράφει,, και έχει γίνει πριν 3 χρόνια σε κάποια εκδρομή που είχαμε πάει.

Απολαύστε την μικρή millena, και μου έχει πει,  ότι είδη έχει ξεκινήσει να γράφει και δεύτερο άρθρο!!

Λοιπόν....

Μια φορά και ένα καιρό τρεις φίλες η Λιλη η Μια και η Νινα πήγαν σε ένα λιβάδι με τουλίπες για να παίξουν, να τις κόψουν και να τις δώσουν στις μαμάδες τους.

Μόλις πήγαν στο λιβάδι είδαν τις τουλίπες που ήταν πανέμορφες, και έπεσαν πάνω στις