Η Γυναίκα των Ελλήνων!! Χορευτικό Πανδαιμόνιο !!


Αντάμωμα λοιπόν!!! Άλλο να το ακούς άλλο να το βλέπεις και άλλο να παίρνεις μέρος στην παράσταση. Τα έχω ζήσει και τα τρία και πραγματικά η περίοδος της τελευταίας εβδομάδας είναι για γερά κράστ τεστ !! 


Το κομμάτι των χορευτών είναι το ποιο ευχάριστο, είναι αυτό που επέλεξες να κάνεις, να χορεύεις να χορεύεις και ξανά μάνα να χορεύεις.

Το κομμάτι των δασκάλων ε, εντάξει, μανιάζει η γλώσσα τους στα πρέπει και στα μη, κομμάτια δηλαδή μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν από τους χορευτές!! 

Τώρα στο κομμάτι της γενικής επιμέλειας της διοργάνωσης που έχει ο δάσκαλος παραδοσιακών χορών Σαράντος Κωστίδης, δεν θέλουμε να το  συζητήσουμε, έτσι νομίζω δηλαδής...

Τι να τον ρωτήσεις δηλαδή;;;; Την ώρα που έχει να διαχειριστή γύρω στα 400 άτομα!!
Τον βλέπεις, σε βλέπει, κοιτιόμαστε, εσύ συνεχίζεις αυτό που πρέπει να κάνεις και ο δάσκαλος ξανά στην πίεση!! Θα ηρεμήσει μετά το τέλος της παράστασης όπως ξέρουμε όλοι που είμαστε γύρω του!!

Δείτε ποιο κάτω τις δηλώσεις που έκαναν  μαζί με τον Σταύρο Σπυράκη ο σκηνοθέτης των θεατρικών δράσεων και των κείμενων. 


Σαράντος Κωστίδης λοιπόν και 12 πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού μας, με περισσότερους από 300 χορευτές και 35 καλλιτέχνες της μουσικής και του θεάτρου, σας περιμένουν να ανταμώσουμε για άλλη μια χρονιά, το Σαββάτο 13 και την Κυριακή 14 Μαίου 2017, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου και ώρα 20.00.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν:

- O Δεσμός Φραγκομαχαλά, - O Μορφωτικός Σύλλογος Χαλκειούς, - O Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Συκούση, - Tο εργαστήριο ελληνικών παραδοσιακών χορών του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, - H ΠΕΚΕΒ, - Tο Κεντρο Παράδοσης και Λαογραφίας «Νηριήδες», - O Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζυφιά «η Αγια Παρασκευή», - O Σύλλογος Ποντίων Χίου, - O Παγχιακός Όμιλος Μουσικής Παιδείας «Η Αρμονία», - O Πολιτιστικός