Οι Μαγικές Σβούρες σαρώνουν μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα!!

Οι Μαγικές Σβούρες ΠΈΡΑΣΑΝ για άλλη μια φορά από το Νησί μας και δώσανε το ραντεβού τους για του χρόνου!!

Ο Δημήτρης Αδάμης  και το επιτελείο του για άλλη μια φορά χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους ένα απολαυστικό παραμύθι !!

Οι Μαγικές Σβούρες παρουσιάζουν σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, το αγαπημένο κλασικό παραμύθι του Λιούις Κάρολ “Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ”…που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Είναι η Αλίκη , που ακολουθώντας τον Κούνελο στην Κουνελότρυπα και περνώντας μέσα από τον καθρέφτη θα ζήσει την πιο σαγηνευτική περιπέτεια που γράφτηκε ποτέ για τα παιδιά και μάγεψε κάθε μεγάλο....η ΣΥΝΕΧΕΙΑ επί σκηνής......

Ποιο κάτω σας παρουσιάζω τις υπόλοιπες παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας!!

Περιττό να σας πω ότι ήμαστε τρελαμένοι με τις Μαγικές σβούρες, χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια χρονιά γυρίσαμε 2 μέρες νωρίτερα από διακοπές στο εξωτερικό για να δούμε την παράσταση στην Χίο!! ( Αλλιώς η μικρή δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ) αυτή ήταν η απάντηση της όταν της είπα ότι δεν προλαβαίνουμε την παράσταση!!!! Εμείς ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε από το 2010 με την εκπληκτική παράσταση (όπως όλες βέβαια) To θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον της Σ.Λαγκερλεφ και δεν πτοούμαστε !!
Χίος 24/7/2017

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά την γλυκύτατη κ Δόμνα Ζαφειροπούλου στενό συνεργάτη του κ Αδάμη που πραγματικά με  συγκίνησε με την συμπεριφορά της!!
Χίλια Χίλια ευχαριστώ!!Ετσι για την Ιστορία, ο Δημήτρης Αδάμης γεννήθηκε το 1968 και Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο θεατρικό εργαστήρι «μαγικές σβούρες». Επίσης σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καθώς και άλλους φορείς. Έγραψε και σκηνοθέτησε στο Θέατρο ΑΘΗΝΩΝ στην Αθήνα , τις παραστάσεις για