Δίκασαν μέχρι και τον Γάιδαρο !! ~ katarraktisvillage

Δίκασαν μέχρι και τον Γάιδαρο !!

Ο ^Δικαστής στους Ολύμπους είχε την ευκαιρία αλλά δεν το έκανε....




<<Τα παίρνει και αυτός ^ Αι χάσουυυυυ >> Χαριτολογόντας βέβαια, ένα θα σας πω, είχε σε ένα  τραπέζι Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμο, Κοινότητα, και πολλούς αυλικούς ακόλουθους!!!! Μπορούσε με ένα κλικ να είχε κάνει γενική εκκαθάριση....... αλλά ήθελε να τους δικάσει έναν έναν, ε με μερικές μεταλλικές την γλίτωσαν όλοι .......

Περάσανε δύο σκέψεις από το μυαλό μου, μία να τους βάλω όλους μαζί να χορέψουν ένα δετό χορό, αλλά σκέφτηκα μπορεί να τινάζαμε τους Ολυμπους στον Αέραααααααααααα.    

             Μια δεύτερη σκέψη που έκανα ήταν να τους βγάλω μια φωτογραφία όλους μαζί όπως καθότανε, αλλααααά θυμήθηκα  έναν φίλο μου, παλιό φωτογράφο πριν ψηφιακής αποτύπωσης, που έλεγε πρόσεχε εάν δεις καμιά περίεργη εικόνα, η τραβάς και τα κονομάς, η σου καίγεται το φιλμμμμ διαλέγεις και παίρνεις..
Ε όπως καταλάβατε επειδή δεν τραβάω για να οικονομήσω και ούτε  θέλω να μου μπλοκάρει η φωτογραφική (να μου καεί το φιλμμμμ) τους φωτογράφισα και εγώ ξεχωριστά.


Βέβαια κάτι ζεϊμπέκικα από τον Δήμαρχο και κάτι καλαματιανά από τον κ Τρουμπούκη επισκίασαν τις απολογίες των υπολοίπων Αρχόντων και αυλικών !! 
Υπάρχουν και τρία βιντεάκια απολαύστε τα.
 Κατά τα άλλα, τα πειράγματα και τα προξενιά για την χανούμα ήταν ατελείωτα!! Άφθονο κρασί με τους ήχους του Μαρκέλου και την παρέα του.

Το κρασί μειλί-Χιος απο τους ολύμπους Φανταστικό!!

Και του χρόνου, να είστε όλοι καλά, καλή σαρακοστή και πάμε για ΟΒΕΛΙΑ!!

































































































Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts