Το Sunrise Tours μας πάει Κυκλάδες! ~ katarraktisvillage

Το Sunrise Tours μας πάει Κυκλάδες!


Την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο από τα σημαντικότερα νησιά των Κυκλάδων την Σύρο και την Τήνο δίνει η έκτακτη τροποποίηση των δρομολογίων της HSW στις αρχές Ιουνίου. Το πλοίο Νήσος Ρόδος κατ’ εξαίρεση θα πραγματοποιήσει ενδιάμεση στάση από τη Χίο στη Σύρο, προσφέροντας την ευκαιρία στους Χιώτες για ένα ξεκούραστο 3ήμερο στις Κυκλάδες.


Με αφορμή την τροποποίηση των δρομολογίων το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού «Sunrise Tours», διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή με το ακόλουθο πρόγραμμα:

01/06: Χίος –Σύρος 

Συγκέντρωση στο λιμάνι της Χίου στις 22.30 Επιβίβαση στο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ της HELLENIC SEAWAYS και αναχώρηση προς Σύρο στις 23.10. Άφιξη στη Σύρο στις 03:10. Επιβίβαση σε λεωφορείο και μεταφορά στο Γαλησσά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY 4* και  διανυκτέρευση.

02/06: Σύρος  –Τήνος –Σύρος

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στις 10.45 μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση προς Τήνο στις 11.30 με το πλοίο BLUE STAR NAXOS. Άφιξη στην Τήνο μετά από μισή ώρα. Προσκύνημα   στο ναό της 


Μεγαλόχαρης και ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με την Χώρα της Τήνου. Αναχώρηση από Τήνο στις 15.00 και επιστροφή στη Σύρο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική μεταφορά στην Ερμούπολη για μία βόλτα και ποτό στα γραφικά σοκάκια της ή παρακολούθηση της συμμετοχής της Χορωδίας Χίου στο Φεστιβάλ Χορωδιών της Σύρου.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

03/06: Σύρος –Χίος 


Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην Ερμούπολη. Συνάντηση με την ξεναγό μας  και περιήγηση , κατά την οποία  θα δούμε το Δημαρχείο, τη συνοικία Βαπόρια με τα ωραιότερα νεοκλασικά σπίτια πλουσίων βιομηχάνων και εφοπλιστών καθώς επίσης και την Κοίμηση της Θεοτόκου με την εικόνα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου. Στη συνέχεια μετάβαση στο μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου με το Μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μεσημεριανή ξεκούραση. Check out γύρω στις 16.00 -16.30 και 18.00 επιβίβαση σε πούλμαν για το γύρο του νησιού. Ξεκινώντας από το Γαλησσά Επισκοπείο –Κίνι –Δανακό ––Φοίνικα –Ποσειδώνία με τις νεοκλασικές επαύλεις. Συνεχίζουμε για Μέγα Γυαλό –Αχλάδι –Βάρη και Αζόλιμνο.  Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην Ερμούπολη και στις 01.15 αναχώρηση προς Χίο με το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ». Άφιξη στη Χίο στις 05.00 04/06.      

Τιμή κατ’ άτομο( σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια): 175 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: 30 €

Τι περιλαμβάνει η τιμή

Εισιτήρια πλοίου Χίος –Σύρος –Χίος σε οικονομική θέση
Εισιτήρια πλοίου Σύρος  –Τήνος –Σύρος
Μεταφορές με πούλμαν κλιματιζόμενο και ολοήμερες εκδρομές στη Σύρο σύμφωνα με το πρόγραμμα
1 διανυκτέρευση με πρωινό και 1 διανυκτέρευση με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY 4* στη Σύρο
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:

Φόρος Διαμονής 3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση, ο οποίος πληρώνεται στο ξενοδοχείο.

Κάντε κράτηση τώρα: Τηλ: 22710-41390 
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts