Τι θα φορεθεί φέτος. Μαγιό 2018! ~ katarraktisvillage

Τι θα φορεθεί φέτος. Μαγιό 2018!

Απ' τη συντάκτρια του ηλεκτρονικού περιοδικού A Woman's Life Φωτεινή Ρεπούση!!!
Αφού οι μισές από εσάς έχετε ήδη αρχίσει τα μπάνια, ενώ οι άλλες μισές όπως και εγώ, περιμένουμε πως και πως !!


Άρα λοιπόν πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε λίγο, για το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε για να περάσετε καλά αυτό το καλοκαίρι και αυτό είναι ένα κάλο μαγιό και μια παραλία!! 
Έχοντας πει τα παραπάνω ας αρχίσουμε με το τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι!! τις υφές, τα σχέδια και τα χρώματα.
 Ας αρχίσουμε με τα ολόσωμα μαγιό, που για άλλη μια φορά παραμένουν στην μόδα. 
Να πούμε ότι φέτος η μόδα θέλει τα ολόσωμα μαγιό όσο πιο άπλα γίνεται σε κόψιμο, χρώματα και ύφασμα. Στα χρώματα προτιμάται η μονοχρωμία!!! Το κόψιμο είναι απλό και στα υφάσματα το πολύ-πολύ να υπάρχουν κάποιες διαφάνειες.

Στα σετάκια τώρα, η boho μόδα που ήρθε στο προσκήνιο πέρυσι, επανέρχεται και φέτος!!! Η τάση αυτή θέλει τα 

μαγιό να έχουν διάφορες πλεκτές και κεντητές λεπτομέρειες ή και όλο το μαγιό να είναι πλεκτό/κεντητό και να συνδυάζεται με διάφορα αξεσουάρ όπως δαχτυλίδια ή κάποιες αλυσίδες μέσης ή ποδιού.
μαγιό
Από τις "μεγαλύτερες" μόδες φέτος που έχει έρθει να αντικαταστήσει πλήρως το μικρο μπικίνι θα λέγαμε πως είναι τα ψηλόμεσα μαγιό σε όλα τα χρώματα, σχέδια, σχήματα και δεσίματα, αφού αγαπήθηκαν πολύ από όλες τις γυναίκες, γιατί είναι όμορφα και μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες άλλα και όλα τα μεγέθη έχοντας πάντα μια όμορφη εμφάνιση!

μαγιό          Πηγαίνοντας τώρα στο πάνω μέρος από του μαγιό, το σουτιέν, από τη μια έχουμε τα βολάν σουτιέν: τα οποία θα έχουν κάποιο βολάν μανίκι ή και όλο το σουτιέν θα έχει κάποιες σούφρες, και από την άλλη έχουμε τα δεσίματα με κόμπο: στο μπροστά μέρος του μαγιό με μανίκια ή κάποια τιράντα που έχει γίνει πολύ διάσημο φέτος!


Τέλος θα έπρεπε να αναφερθούμε σε κάποιο ύφασμα που έχει γίνει πολύ της μόδας και θα φορεθεί πολύ φέτος..... αυτό δεν είναι άλλο απ' το βελούδο!!
 
  Όποια και αν είναι η φετινή επιλογή σας πάντως για φέτος το καλοκαίρι κυρίες μου να θυμάστε να αισθάνεστε άνετα και όμορφα και να περνάτε καλά με το τι φοράτε!!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts