Ο Καταρράκτης ξαναγεννιέται! ~ katarraktisvillage

Ο Καταρράκτης ξαναγεννιέται!

Νομίζω πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Για όσους λοιπόν δεν το ξέρουν ο Καταρράκτης έχει ξανά
γεννηθεί .

 Μπορεί η κρίση και όλα τα σχετικά να σας έχουν κάνει να χάσετε την ηρεμία σας αυτό όμως μπορείτε να το ξεπεράσετε. Μια βόλτα στο μικρό ψαροχώρι θα σας ηρεμήσει!

Στα τρία ταβερνάκια που υπήρχαν εδώ και λίγες μέρες έχουν ανοίξει άλλα δυο!

Έτσι ξεκινώντας την βόλτα σας θα βρείτε πολλές λύσεις, εξαιρετικό φαγητό με διαφορετικές γεύσεις στο κάθε μαγαζί!

Οι τιμές πολύ λογικές και για όλους! Ξεκινώντας με την κ Δάφνη  σταθερή διαχρονική  αξία! εδώ δεν σχολιάζεις!  Εδω τρως ψαράκι ημέρας, με το βαρκάκι της κ Δάφνης , με δυο ψαριές, πρωί και βράδυ!! Τιπ΄΄΄΄ Κατεβαίνεις το σκαλάκι και είσαι μέσα στην θάλασσα!

Δίπλα ακριβώς το Μελτεμάκι, η κ Αννα φέτος μας εκπλήσσει ευχάριστα, κρατώντας τα καλύτερα πιάτα από τις προηγούμενες χρονιές, και με μια γενναία γευστική αλλαγή με πολύχρωμες πινελιές που θα σας ενθουσιάσει! Τιπ΄΄΄΄ εδώ κολυμπάς μαζί με την καρέκλα!

Περνώντας το ποταμάκι νέος ανανεωμένος μόλος όνομα και πράμα! Ένας ωραίος τύπος ξανά γυρνάει στα παλιά λημέρια του! Ο Γιώργης και η παρέα του λοιπόν ξανά μαζί μας στον Καταρράκτη! Εκτός από τα κλασικά πιάτα θα γευτείτε και λιχουδιές που μόνο ο Ορφανός θα μπορούσε να σκεφτεί! Τιπ΄΄΄εδώ κολυμπάς στα 5 μέτρα!

Συνεχίζουμε την βόλτα μας και δίπλα ακριβώς πέφτουμε πάνω στην Φεγγαρόπετρα!
 Εδω είναι που λέμε η Κρήτη στον Καταρράκτη ! Η κ Κωνσταντίνα με την οικογένεια της ήρθε να μας μυήσει σε άλλες γεύσεις! Μια δοκιμή θα σας πείσει!! Τιπ΄΄΄ εδώ κολυμπάς στα 10 μέτρα!

Πάμε, ένα κλικ παρακάτω ο ΑΣΤΕΡΙΑΣ από γενιά σε γενιά λοιπόν !! Έχουν περάσει Παππούς - Πατέρας και τώρα ο Λευτέρης  σας κρατάει με ωραίο μενού και επίσης εδώ εκτός από όλα τα άλλα τρως και ΠΙΤΣΑ!

Κουνηθείτε λοιπόν και απολαύστε την θέα από


όλα τα εστιατόρια και γευτείτε αυτό που τραβάει η ψυχή σας, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καταπληκτικά.































Share:

2 σχόλια:

  1. Φέτος εν το βλέπω,αλλα για του χρόνου θα βάλω τα δυνατά μου να έρθω για να με ξεναγήσεις στα υπέροχα μέρη. Φέτος μοναχα δια οφθαλμου. Σου ευχοεύχτα καλλίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koita na deis pou tous gnorizw sxedon (ekserite H Ka Konstantina) olous!!!Prepei na eimai pragmatikos Katharaktousis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts