Terms of Use


Με την πρόσβαση στοkatarraktisvillage  (ΣΧΟΛΙΑ) στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν.

Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “katarraktisvillage ”.

Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του katarraktisvillage μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.


Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “katarraktisvillage ”, είτε το Διεθνές Δίκαιο.

 Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο.

 Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το katarraktisvillage έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το katarraktisvillage  θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους.

Απαγορεύεται το spamming, η γκρίζα διαφήμιση και γενικά η αποστολή μηνυμάτων με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.λπ. στοιχεία τρίτων (μελών και μη)..
 Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Tα σχόλια σας πρέπει δημοσιεύονται στην κατάλληλη ανάρτηση.

Το katarraktisvillagε'' αποτελεί ένα βασικό  εργαλείο σχετικά με θέματα  του χωριού Κατταράκτη του Νομού Χίου. (και ήθη και έθιμα και για άλλα χωριά όπως επίσης και διάφορα θέματα ανά την Ελλάδα)


Το “katarraktisvillage δεν έχει ουδεμία σχέση (αποδοχής ιδεών, μεθόδων, νοοτροπίας, συμπεριφοράς, κατεύθυνσης, κ.λπ.) με άλλες ιστοσελίδες παρόμοιας θεματολογίας που υπάρχουν ή που θα υπάρξουν στο διαδίκτυο.

 Τα μέλη του katarraktisvillage'' που συμμετέχουν ως παρατηρητές ή ενεργά μέλη σε ανάλογες ιστοσελίδες εκφράζουν με την στάση και τις απόψεις τους τον εαυτό τους και μόνο, και όχι το katarraktisvillage''.

Απαγορεύεται η καταχώρηση συνδέσμων ή κειμένων που προβάλουν, προωθούν, ή διαφημίζουν εμπορικές ιστοσελίδες, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.

Όλες η φωτογραφίες που θα δημοσιεύονται θα αναγράφουν τον αποστολέα εκτός εάν ο ίδιος δεν το επιθυμεί ( θα αναγράφετε στο email που θα στείλει ότι δεν επιθυμώ να γραφτεί το όνομα μου ).

Όλες η φωτογραφίες που θα δημοσιεύονται είναι ελεύθερες να αντιγραφούν να αποσταλούν να αναδημοσιευτούν κοκ με μια παράκληση όποιος θέλει μπορεί να αναφέρει εάν χρειάζεται την τοποθεσία www.katarraktisvillage.com όπου την πήρε


ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΩ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.