Ιδιωτική επίσκεψη Υπουργού και Γενικού Γραμματέα στις Οινούσσες ~ katarraktisvillage

Ιδιωτική επίσκεψη Υπουργού και Γενικού Γραμματέα στις Οινούσσες

Τις Οινούσσες επισκέφτηκαν σήμερα ιδιωτικά ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Θεοτοκά. Κατά την άφιξή τους, τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Οινουσσών κάπτα Στέφανος Βογιατζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Οινουσσών καπτά Κυριάκος Θεοδωράκης, ο Διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών Πλωτάρχης ΛΣ Μάργαρης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του ΣΦΟ κ. Δανιήλ Γεώργιος, ο Λιμενοσταθμάρχης Οινουσσών Επικελευστής ΛΣ Φωτεινός Σταμάτιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι του νησιού.
Αρχικά επισκέφτηκαν το Ναυτικό Μουσείο Οινουσσών και ακολούθως την ΑΕΝ Οινουσσών, όπου ο Διοικητής παρέδωσε στον Υπουργό τον Θυρεό της Ακαδημίας, ζητώντας του οι κυβερνώντες να μην παραμελήσουν το νησί αυτό, τους κατοίκους του και την ιστορική αυτή Σχολή, κυρίως για εθνικούς λόγους και ιδίως στις μέρες μας. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα σε ότι αφορά τη θέση του και σε ότι σχετίζεται με θέματα του νησιού. Ακολούθως επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στον χώρο του Οικοτροφείου Οινουσσών και  κατόπιν αποχώρησαν από το νησί.

Ακολουθούν φωτογραφίες κατά τις επίσκεψή τους στην ΑΕΝ Οινουσσών:






Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts