Οι Οινούσσες έκοψαν τις πίτες τους! ~ katarraktisvillage

Οι Οινούσσες έκοψαν τις πίτες τους!

1. Στις 20 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Οινουσσών στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Την πίττα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ιερέας Αγ. Νικολάου Οινουσσών πατήρ Νικόλαος Καραβάς.


2. Στις 22 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του ο ΣΦΟ στο Metropolitan Hotel στην Αθήνα. Την πίττα ευλόγησε ο  Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ενώ μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι: κ. Νότης

Μηταράκης, τ. Υπουργός και Βουλευτής Χίου, ο Β' Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Μπαρκάτσας Γεώργιος, οι Ναύαρχοι Λ.Σ. Τσιαδής Δημήτριος και Μιχαηλίδης Σταύρος, ο Διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών Πλωτάρχης Λ.Σ Μάργαρης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Οινουσσών κ. Λάμπρος Σκούφης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σταύρος Χατζησταύρου και Γιάννης Γ. Λυγνός, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Λέοντος και Ασπασίας Λεμού κα. Ιωάννα Λεμού και ο επίτ. Πρόεδρος του ΣΦΟ καπ. Μιχάλης Πατέρας.


3. Στις 22 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του και ο Α.Ο. Πανοινούσσιος στον Ναυτικό Όμιλο Οινουσσών.  Το διοικητικό συμβούλιο Καββάδας Γιάννης, Φωτεινός Σταμάτης, Ταουσάνης Γιώργος, Μάργαρης Γιάννης, Φλάμος Νικόλαος (οι δύο τελευταίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων) και ο προπονητής Ζαννίκος Σταύρος  ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και φυσικά πολλές επιτυχίες με τη μπλε φανέλα για το 2017! Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ιερέας Αγ. Νικολάου Οινουσσών πατήρ Νικόλαος Καραβάς.



4. Στις 25 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Οινόεσσα» στο καφέ-εστιατόριο «Γλάρος». Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ιερέας Αγ. Νικολάου Οινουσσών πατήρ Νικόλαος Καραβάς, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο ο Δήμαρχος Οινουσσών καπτα Στέφανος Βογιατζής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, ο Διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών Πλωτάρχης Μάργαρης Ιωάννης, ο Λιμενοσταθμάρχης Οινουσσών Επικελευστής Λ.Σ. Φωτεινός Σταμάτιος και φυσικά τα μέλη του συλλόγου.




5. Στις 26 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του και ο Ναυτικός Όμιλος Οινουσσών. Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ιερέας Αγ. Νικολάου Οινουσσών πατήρ Νικόλαος Καραβάς, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών Πλωτάρχης Λ.Σ. Μάργαρης Ιωάννης, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής και οι σπουδαστές της σχολής.




6. Στις 27 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του ο Δήμος Οινουσσών στην αίθουσα Μαρίας Π. Λεμού. Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ιερέας Αγ. Νικολάου Οινουσσών πατήρ Νικόλαος Καραβάς, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Οινουσσών καπτα Στέφανος Βογιατζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκος Θεοδωράκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι υπάλληλοι του Δήμου και οι κάτοικοι του νησιού.

,





7. Στις 7 Φεβρουαρίου έκοψε την πίτα του η ΑΕΝ Οινουσσών στην αίθουσα Αλέξανδρου Γεωργ. Λυγνού. Την πίττα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος ιερέας Αγ. Νικολάου Οινουσσών πατήρ Νικόλαος Καραβάς, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Οινουσσών καπτα Στέφανος Βογιατζής, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής και φυσικά οι σπουδαστές. Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, ο οποίος θα ευλογούσε την πίτα της Ακαδημίας ακυρώθηκε, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.









Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts