Η Καλλιόπη Λιαδή επιστρέφει δυναμικά! Η Ομάδα Αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια»

Μια φίλη από τα παλιά !!! Μετά από τόσα χρόνια να ξαναγυρνάς στο Νησί που λατρεύεις και να δίνεις παραστάσεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!

Η Καλλιόπη Λιαδή έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στην Χίο και δίνοντας πολλά στην Τέχνη. Λόγω συγκυριών επέστρεψε στην Αθήνα και τελικά της βγήκε σε καλό!!! Τώρα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε κάτι διαφορετικό από ότι την ξέραμε και αυτό είναι θαυμάσιο γιατί στην τέχνη δεν σταματάς κάπου, ανοίγεις τα φτερά σου και συνεχίζεις !! 
Διαβάστε το πρόγραμμα  που θα δώσει ως μέλος της ομάδας αφήγησης Χείλια...λένε παραμύθια.  στην Χίο και στο τέλος θα σας θυμίσω,εάν και μερικά πράγματα δεν ξεχνιούνται, τι είχε κάνει στην Χίο!! 


Με αφηγήσεις παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους.
7-11 Αυγούστου 2017
Η ομάδα αφήγησης "Χείλια...λένε παραμύθια" (Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου και Καλλιόπη Λιαδή) ταξιδεύει τον Αύγουστο στη Χίο και τις Οινούσσες, για να μοιραστεί τα παραμύθια της με μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών.

Θα παρουσιάσει τις αφηγηματικές ενότητες "Αηδονάκι λάλησε" και "Μια κατσαρόλα παραμύθια" που αποτελούνται από παραμύθια της προφορικής παράδοσης των λαών διανθισμένα με τους ρυθμικούς ήχους μικρών μουσικών οργάνων και κεφάτα μελωδικά τραγούδια που οι αφηγήτριες τραγουδούν a capella.

Το ταξίδι των παραμυθιών μας στη Χίο και τις Οινούσσες


Την Τρίτη 8 Αυγούστου, στις 8:00 μ.μ., στη γοητευτική Βολισσό, οι τρεις αφηγήτριες θα αφηγηθούν παραμύθια για τη φύση με τίτλο "Αηδονάκι λάλησε" στην όμορφη πετρόχτιστη αυλή του Κτήματος Κεφάλα, σε μια βραδιά που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού "Ο Όμηρος" που θα κεράσει δροσερή μανταρινάδα. (Είσοδος 5 ευρώ)

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 7:00 μ.μ., το "Αηδονάκι" θα ταξιδέψει στις πανέμορφες Οινούσσες και η Αίθουσα Σ.Φ.Ο."Μαρίας Π. Λαιμού" θα γεμίσει με παραμύθια και λαλίσματα για τη φύση. Τη βραδιά διοργανώνει ο Σύλλογος "Φίλοι Οινουσσών". (Είσοδος ελεύθερη)

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, στις 7:30 μ.μ. στη φιλόξενη αυλή του ξενοδοχείου