Όταν η σέξι φίλη σου γίνεται εκδικητικό πνεύμα ψυχών .. ~ katarraktisvillage

Όταν η σέξι φίλη σου γίνεται εκδικητικό πνεύμα ψυχών ..

Έτσι έγινε, χμ εκδικητικό πνεύμα ψυχών ......το μουτσουνακι η φίλη μου( Αριετα) !! Ξαφνικά μου στέλνει μια φωτογραφία από την κόλαση..<<η αλήθεια είναι σκοτώνετε στο τέλος>> όπα λέω πάει η μικρή .... μετά από ένα  διάλογο λίγον λεπτόν που με τρέλανε, μου λέει έλα ρε συ μια ταινία γυρίζουμε.....που βρε; Στης Οινούσσες.. θρίλερ...


Χμ ναι είναι νηπιαγωγός!!
Έτσι βρέθηκε στο όμορφο νησί τον Οινουσσών !

Μετά από τόσα χορευτικά σε συλλόγους εντός και εκτός Ελλάδος ήρθε η ώρα να γράψει στην κάμερα.. Το είδαμε και αυτό!!!


Βέβαια μου έσπασε τα νεύρα... Πες μου βρε τις έλεγα την άποψη σου σαν (ηθοποιός) για την ταινία..οχι οχι οχι, όλα μαζί τα παιδιά και όλα μαζί τα παιδιά..... βρε δεν τους ξέρω τους άλλους.. Τέλος πάντων με αυτά και με εκείνα γυρίστηκε η ταινία !!!

Δείτε λοιπόν τι μας είπαν οι πρωταγωνιστές

...μερικές φωτογραφίες είναι εκτός ταινίας χεχεχε



Οι ηθοποιοί: σαν ερασιτέχνες που πρώτη φορά δοκιμαζόμαστε στο κομμάτι της ηθοποιίας,
συνειδητοποιήσαμε  πως οποιοδήποτε εγχείρημα, θα πρέπει να συνοδεύεται από επιμονή, υπομονή, σοβαρότητα, θετική διάθεση στο πειραματισμό, συνεργασία και ομαδικότητα.



Σαν θεατές ήταν περίεργη  η αίσθηση να παρακολουθούμε εκ των υστέρων τις αντιδράσεις μας στo φακό. Η απειρία και




 παρόλο που τα μέσα και ο χρόνος ήταν λιγοστά , το αποτέλεσμα μας άφησε ικανοποιημένους.

Αυτό που περιμένουμε από την ταινία είναι να την απολαύσει ο θεατής και να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας.

Στο νησί των Οινουσσών γυρίστηκε η ταινία θρίλερ“Spoken- The prophecy”. Πρόκειται μια παραγωγή χαμηλού προϋπολογισμού με ερασιτέχνες πλην ορεξάτους συντελεστές.

Η υπόθεση

“Ένα κουτί, ένα καταραμένο κουτί” όπως μαρτυρά το official trailer της ταινίας αποτελεί την πηγή του κακού! Στις σύγχρονες Οινούσσες μια φιλική παρέα ανακαλύπτει ένα κουτί το οποίο περιέχει κατάρα 500 ετών. Καθώς η κατάρα ενισχύεται με το πλήθος των παγιδευμένων ψυχών, που χάνονται εξαιτίας του εκδικητικού πνεύματος της μάγισσας Βικτωρίας, οι ήρωες θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Ίσως να μην υπάρχει διαφυγή ούτε για τους ίδιους ούτε για κανέναν κάτοικο...



Σκηνοθέτης σεναριογράφος: Στόχος της ταινίας είναι να διδάξει ότι το παρελθόν ακόμα και αν καταφέρεις να το θάψεις αυτό θα επανέλθει. Το κοινό που απευθύνεται είναι σίγουρα  άνθρωποι που τους αρέσει να παρακολουθούν ερασιτεχνικές ταινίες. Παρολ’ αυτά είναι μία ταινία που μπορεί να τη δει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτου προτιμήσεως. Μπορεί να σας εγγυηθώ ότι το τέλος φέρνει λύτρωση. Βέβαια μπορεί κάποιος αν θέλει να το μεταφράσει διαφορετικά. Aς το αφήσουμε λοιπόν στο θεατή.












Η ταινία διανθίζεται με τις ομορφιές του απόμερου, ακριτικού τόπου ο οποίος προσφέρεται για την πρόκληση αντικρουόμενων συναισθημάτων' ηρεμίας, γαλήνης μα ταυτόχρονα αγωνίας, αποξένωσης. Διαθέσιμη ΕΔΩ!!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts