Ταξίδι & Περιπλάνηση από το Μουσικό Σχολείο (7 Βιντεάκια!) ~ katarraktisvillage

Ταξίδι & Περιπλάνηση από το Μουσικό Σχολείο (7 Βιντεάκια!)

Ταξίδι & Περιπλάνηση! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτιριστεί η εκδήλωση που έγινε πριν λίγες μέρες από το Μουσικό Σχολείο Χίου. 

Σε μαγικά θεατρικά μονοπάτια και μουσικές αναδρομές. 

Όσοι είδαν την παράσταση ενθουσιάστηκαν!!                                                                                                                       Βέβαια η μουσικοχορευτικές βραδιές στο ομήρειο είναι απόλαυση!! γιατί ένα καμάρι της Χίου είναι και οι πολιτιστικοί του Σύλλογοι .


Εντάξει το Μουσικό σχολείο έχει μια ιδιαιτερότητα παραπάνω μιας και οι μαθητές ασχολούνται εκτός από τα γενικά μαθήματα με την μουσική και το θέατρο!

 Οι καθηγητές δίνουν το είναι τους για την εκπαίδευση των παιδιών και την μουσική!

Και γενικότερα το μουσικό σχολείο είναι ένας πυρήνας πολιτισμού!

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου ανέφερε τα εξής:

Σ’ ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και θεατρικής έκφρασης, που μόνο εσείς, μπορέσατε να ενώσετε
• την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή με παραδοσιακά τραγούδια και μουσικά όργανα,
• το Μάνο και το Μίκη πλάι στην ισπανική παραδοσιακή και



κλασική μουσική…

• Κι ύστερα οι μουσικές της θάλασσας και των παραλίων της Ιωνίας, μαζί με τις λεβέντικες πενιές του Βασίλη Τσιτσάνη, να συναντούν τους ήχους της κιθάρας και του κλασικού συνόλου, για ν’ αποδείξουν ακόμη μια φορά ότι «La vita e bella» (Η ζωή είναι ωραία!)


Ναι, η ζωή κοντά στη μουσική είναι ωραία!
Αγαπητοί μας, καθηγήτριες και καθηγητές,
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των διήμερων εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Χίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημοσίως την ευγνωμοσύνη μας προς το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας, για τις εκπληκτικές μουσικές παραστάσεις που παρουσίασαν στις 8 και 9 Μαΐου, στη φιλόξενη αίθουσα θεάτρου του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου, δίνοντας στο κοινό της Χίου μια «γεύση» από τα πλεονεκτήματα της φοίτησης στο Μουσικό μας Σχολείο.



Όπως θα παρατηρήσατε η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία ανήκει στον διευθυντή του Μουσικού σχολείου τον κ Αναστάσιο Κουτσοδόντη. Είναι ο άνθρωπος που δίνει καθημερινά τις δικές του μάχες για την ομαλή λειτουργία του σχολείου και για όλες τις εκδηλώσεις !!


Οι φωτογραφίες από το θεατρικό είναι από την κ Ρενα Παγούδη Δαμίγκου!! Λόγου εργασίας την πρώτη μέρα δεν ήμουν από την αρχή της εκδήλωσης!






























Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts