Ο σκίνος και τα φιλαράκια του! Μια βόλτα στην φύση ~ katarraktisvillage

Ο σκίνος και τα φιλαράκια του! Μια βόλτα στην φύση

Την Κυριακή 13/05 ελάτε παρέα με τα παιδιά σας να κάνουμε όλοι μαζί μια βόλτα στην φύση και να γνωρίσουμε “τον σκίνο και τα φιλαράκια του”!

Στο βιωματικό εργαστήριο “Ο σκίνος και τα φιλαράκια του” θα περιδιαβούμε στα σκινοτόπια, στα χωράφια, στα μονοπάτια και παίζοντας θα γνωρίσουμε την χλωρίδα και την πανίδα της ανοιξιάτικης Χίου. 

Ο σκίνος θα μας συστήσει στα φιλαράκια του, τα δέντρα, τους θάμνους, τα βότανα, τα αγριολούλουδα αλλά και τα ζώα και τα πουλιά της Χίου.
Τα παραμύθια και τα περιβαλλοντικά παιχνίδια όπως το Σιωπηλό μονοπάτι, Η Πόλη μου το Δάσος, τα Σκιουράκια, η μάχη του φυσιοδίφη, τα παιχνίδια Μνήμης στην Φύση κ.α. θα είναι οι βοηθοί του σκίνου στο εργαστήρι μας αυτό!Οι πεζοπορικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα παιδιά θα γίνουν από εύκολα μονοπάτια και η διάρκεια τους θα κυμαίνεται από 30 λεπτά έως 1 ώρα. Θα γίνουν όμως πολλές στάσεις για εξερεύνηση, παραμύθι και παιχνίδι!

Η είσοδος στο εργαστήρι είναι ελεύθερη και θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης για τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες ” Παιδικές Καρδιές”!Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως καπέλα, παπούτσια πεζοπορίας ή αθλητικά, μακριά παντελόνια, σακίδιο με προσωπικά είδη, νερό και σνακ.

 Η μετακίνηση ανήκει στη δική σας ευχέρεια και ευθύνη και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι φέρετε την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή απώλεια αντικειμένων. 

Εξερευνήστε μαζί μας λοιπόν τον «σκίνο και τα φιλαράκια του» μέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι γνώσης, περιήγησης αλλά και παιχνιδιού!!!

Για εγγραφές – πληροφορίες καλέστε στο 6932242277 Τάζογλου Σοφία ή στείλτε μας email στο perivallontiki@hotmail.gr

Συνδιοργάνωση Εργαστηρίου:
Εργαστήρι Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης… «Βίωσε & Επιβίωσε» – Φιλοπρόοδος Σύλλογος Μέσα Διδύμας
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts