Το Πανεπιστήμιο Κύπρου μας λέει την άποψη του για την Χίο! ~ katarraktisvillage

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου μας λέει την άποψη του για την Χίο!

Πριν λίγες μέρες (Αύγουστο) είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Νησί μας την χορευτική ομάδα του Πανεπιστημίου της Κύπρου και ειδικότερα η φιλοξενία ήταν από το ίδρυμα Τσακος.
 Τα παιδιά τα γνώρισα στην εκδήλωση του Χαλκιούς στο 9ο φεστιβάλ.

Έτσι  λοιπόν εκτός από το ότι είμαστε μαζί στα χορευτικά, (εγώ χόρευα με τον Σύλλογο Ποντίων Χίου) σαν blogger λοιπόν έψαχνα το κάτι παραπάνω !!

Έτσι λοιπόν γνώρισα την μικρή χορεύτρια  Νικολίνα Φραγκουλλίδου η οποία έχει τελειώσει δημοσιογραφία στο πανεπιστήμια Κύπρου οπότε δεν χρειάστηκαν και πολλά λόγια!!
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νικολίνα που επιμελήθηκε και πήρε τις γνώμες των παιδιών και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω τι μας είπαν τα παιδιά!!




Ραφαέλλα Νεοκλέους:Οι εμπειρίες που αποκόμισα από το φετινό ταξίδι στη Χίο ήταν δημιουργικές και σίγουρα μοναδικές. Είμαστε πολύ τυχεροί αφού τύχαμε άριστης φιλοξενίας και περιποίησης. Όλα μας γεύματα ήταν απολύτως ικανοποιητικά και γενικά η όλη διοργάνωση ήταν εξαίσια. Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν, που παρόλες τις δυσκολίες, έκαναν ότι καλύτερο για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό.

Γιώργος Αθανασίου:
Εμένα προσωπικά, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που επισκέπτομαι τη Χίο με το χορευτικό συγκρότημα του χορευτικού ομίλου. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός, αλλά και περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα μας στους αδελφούς μας Έλληνες. Όσον αφορά τη Χίο, όπως πέρσι έτσι και φέτος, το κλίμα με το οποίο μας υποδέχτηκαν και οι φιλοξενία των κατοίκων ήταν πραγματικά κάτι το οποίο θα μου μείνει αξέχαστο. Είμαστε πραγματικά ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα την παρούσα φάση, βρίσκουν το κουράγιο και τη ψυχική δύναμη να αναλαμβάνουν τη

 διοργάνωση παραστάσεων σε διάφορους τόπους. Από που να αρχίσω.. Από τη διαμονή, τη μεταφορά μας στις παραστάσεις, τα γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, τις ξεναγήσεις σε διάφορα αξιοθέατα της Χίου, τον τρόπο με τον οποίο μας συμπεριφέρθηκαν και άλλα πολλά με κάνουν να νιώθω γεμάτος ικανοποίηση και υποχρέωση. Εμείς από την πλευρά μας, και λέω εμείς γιατί αυτή την άποψη την συμμερίζονται όλα τα άτομα του συγκροτήματος, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να καταφέρουμε να έρθουμε και του χρόνου στη Χίο και να παρουσιάσουμε και για ακόμα μια φορά το κυπριακό αλλά και το επετειακό μας πρόγραμμα. Αν και μικροί σχετικά σε ηλικία, δε ξεχνάμε ό,τι έχει γίνει στο νησί μας και δίνουμε το μήνυμα ότι με το δικό μας τρόπο συμβάλουμε στο να έρθουν καλύτερες μέρες για την Κύπρο μας στο άμεσο μέλλον. Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε
Άντρια Ζεβεδαίου:
 Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που μας δόθηκε και θα επιθυμούσαμε να ξανά ζήσουμε αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Ελπίζουμε να καταφέραμε να δείξουμε ένα κομμάτι της παράδοσης μας και στους Έλληνες αδελφούς μας!! Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και για το φιλικό περιβάλλον!

Αντρέας Λαός:
 Το ταξίδι μας ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Απίστευτη ομορφιά, ζεστή φιλοξενία και μεγάλα χαμόγελα από όλο το νησί. Ήταν καταπληκτικό που μας δώσατε το χειροκρότημα σας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Μάριος Σάρρου:
 Η διαμονή μας στη Χίο φέτος το καλοκαίρι ήταν μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες που είχα την ευκαιρία να ζήσω. Η φιλοξενία ήταν άψογη και με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Εύχομαι και ελπίζω να μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία ξανά.

Λεονώρα Ανδρέου:
 Το φετινό ταξίδι στη Χίο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και ξέγνοιαστο. Παρά τις διάφορες δυσκολίες και αναποδιές που προέκυψαν, οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζήσαμε ήταν μοναδικές. Η φιλοξενία και η διαμονή μας ήταν εξαιρετικές ενώ παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία και τη τύχη να θαυμάσουμε κάποια από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Τέλος, η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και αμοιβαία, και ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα μου δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτώ το όμορφο αυτό νησί και τους όμορφους ανθρώπους του.


Μαριλένα Τρικωμίτου:
 Το ταξίδι του χορευτικού στην Ελλάδα ήταν για μένα μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία. Αξιοσημείωτη ήταν η παραμονή μας στη Χίο. Η ομορφιά του νησιού αλλά και η ζεστή και φιλόξενη υποδοχή θα μου μείνουν αξέχαστα. Εκείνο που μου έδωσε περισσότερη χαρά ήταν η προσέλευση του κόσμου στις παραστάσεις μας, το θερμό τους χειροκρότημα καθώς και τα ενθαρρυντικά τους σχόλια. Σας ευχαριστούμε για όλα!

Μάριος Ροκόφυλλος:
 Έντονη εντύπωση μου άφησε και αυτή τη χρονιά το ταξίδι στη Χίο. Σχετικά με τη φιλοξενία που μας προσφέρθηκε στη Χίο ήταν άψογη όσο και οι εμπειρίες και γενικότερα ο χώρος όπου διαμέναμε. Η ευκαιρία που μας δόθηκε μέσω των χορευτικών παραστάσεων να θαυμάσουμε τα διάφορα τοπία της Χίου ήταν αξιοθαύμαστη και επαρκείς.

Ραφαήλ Μιχαήλ:
 Πολύ ωραίο ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες, ωραίες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Είναι τιμή μου και χαρά μου να εκπροσωπώ την Κύπρο χορεύοντας σε τόπους, στη μητέρα πατρίδα και είναι από τα ταξίδια που θα μου μείνουν αξέχαστα.

Λούκας Χαραλάμπους:
 Ήταν το πρώτο μου ταξίδι γενικά στην Eλλάδα μαζί με το χορευτικό όμιλο άρα και στην Xίο. H φιλοξενία στην Xίο ήταν απερίγραπτη μέχρι απίθανη. Tα άτομα που μας φιλοξένησαν, μας υποδέχτηκαν με ζεστασιά και ένα πλατύ χαμόγελο που δεν μπορούσες να μην χαμογελάσεις και εσύ.

Άντρη Κυριάκου:
 Ζεστή φιλοξενία πάνω απ' όλα! Μας παραχώρησαν το Ίδρυμα Tσάκος σαν να ήταν το σπίτι μας γι' αυτές τις λίγες μέρες! Καινούργιες γνωριμίες μέσω του Συνεδρίου, αισθήματα υπερηφάνειας και ευτυχίας μας προξένησαν οι παραστάσεις που συμμετείχαμε κι ένα νησί με όμορφους και αληθινούς ανθρώπους μας υποδέχθηκε και μας αποχαιρέτησε με ειλικρίνεια και αγάπη! Ευχαριστούμε!

Άντρεα Γεωργαλλά:
 Καταπληκτική εμπειρία το ταξίδι της Ελλάδας. Στη Χίο περάσαμε υπέροχα. Είχαμε όλες τις ανέσεις στο Ίδρυμα που μέναμε. Το κλίμα ήταν θερμό. Οι παραστάσεις σε σχέση με άλλα χρόνια ήταν λιγότερες, όμως πολύ καλές.


Νικολίνα Φραγκουλλίδου:
 Το ταξίδι στην Ελλάδα είναι μια από τις πιο σημαντικές δράσεις του Χορευτικού Ομίλου και κάτι το οποίο αναμένουμε όλοι με ανυπομονησία. Η συγκίνηση και η περηφάνια που νιώθουμε όταν καλούμαστε να δείξουμε την παράδοση της Κύπρου στο εξωτερικό δεν περιγράφετε. Τα τελευταία 2 χρόνια καλούμαστε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας σε ένα πανέμορφο νησί, με όμορφους κατοίκους γεμάτους χαμόγελο και καλοσύνη, τη Χίο. Νιώθουμε ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συμβάλουν στη προσπάθεια αυτή.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Αστέριο και  το blog  του katarraktisvillage.com για την φιλοξενία του άρθρου!


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts