Κίνηση ματ με επίσκεψη Πούτιν στη Χίο; ~ katarraktisvillage

Κίνηση ματ με επίσκεψη Πούτιν στη Χίο;

Η εικόνα της Παναγιάς Σουμελά θα φτάσει στη Χίο στις 10-11-16 παραμονή του εορτασμού της απελευθέρωσης του Νησιού από τους Τούρκους το 1912.

Με ενέργειες του Συλλόγου Ποντίων Χίου και την πανελλήνια ομοσπονδία Ποντιακών Σωματίων την Περιφέρεια Χίου και την τοπική εκκλησία θα μεταφερθεί από την Βέροια στην Χίο για προσκύνημα. Το πρόγραμμα που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί προβλέπει την συμμετοχή Ποντιακών Σωματίων στην παρέλαση αλλά και την παραλαβή της θαυματουργής εικόνας με τιμές αρχηγού κράτους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμένος που σήμερα παραβρέθηκε στην Χίο στην άσκηση Παρμενίων 2016 συμφώνησε για της λεπτομέρειες της εκδήλωσης για να τιμηθεί το γεγονός με κάθε δυνατόν μέσο να πάρει μέρος και αεροσκάφος επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας με τον αντιπεριφεριάρχη Χίου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημη πρόταση για να παραβρεθεί στην Χίο την 11η Νοεμβρίου έχει ο πρόεδρος της Ρώσικης Δημοκρατίας, Βλαντιμίρ






Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημη πρόταση για να παραβρεθεί στην Χίο την 11η Νοεμβρίου έχει ο πρόεδρος της Ρώσικης Δημοκρατίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, πράγμα που και ο ίδιος επιθυμεί αφενός για την σχέση του ως γόνος ποντιακής οικογένειας αφετέρου για να δει από κοντά την θαυματουργή εικόνα αλλά και την θαυματουργή μαστίχα.

Εάν το γεγονός επαληθευτεί οι σχέσεις των δύο χωρών θα ενδυναμωθούν και ίσως οι εξελίξεις στον Νησί να είναι σωτήριες.

Απο hellasforce

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts