Μέλι με μαστίχα Χίου και χρυσό 22 καρατιών ~ katarraktisvillage

Μέλι με μαστίχα Χίου και χρυσό 22 καρατιών


Το Ελληνικό μέλι με μαστίχα Χίου και χρυσό 22 καρατιών που βραβεύτηκε σε διεθνή έκθεση βιολογικών προϊόντων και κατέκτησε την πρώτη θέση!

 
Η Ελληνική γη και συγκεκριμένα η ελληνική βοτανολογία εδώ και χιλιάδες χρόνια έδινε πάντα την λύση σε δεκάδες προβλήματα του ανθρώπινου οργανισμού.


Είμαι από τους τυχερούς δηλαδή που το ένα προϊόν το έχω στο Νησί μου άφθονο ( Μαστίχα) , και το άλλο βέβαια ( χρυσό 22 καρατιών ) μου το έδωσε ο φίλος μου και φαρμακοποιός ο Δημήτρης Κοκκινάκης. Ο Γνωστός δρυΐδης των καραμελών dyo dyo!! Και μέλι από των παραγωγό της γειτονιά σας θα έλεγα εγώ, η του διπλανού χωριού για να μην λέτε ότι δεν έχει ο γείτονας...

 
Μία εταιρεία στην Μακεδονία ειδικεύεται σε συνδυασμούς και μίξεις βοτάνων και καρπών για την δημιουργία των πιο αποτελεσματικών υπερτραφών που δημιουργήθηκαν ποτέ με βασικό συστατικό το αγνό μέλι υψίστης ποιότητας.

Δυστυχώς στην Ελλάδα το καταναλωτικό κοινό αρέσκεται σε προϊόντα μαζικής παραγωγής τα οποία έχουν μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, χωρίς να εξετάσει ποτέ αν τα οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό είναι ελάχιστα έως και ανύπαρκτα. 




Ένα από τα προϊόντα της πολυβραβευμένης ελληνικής εταιρείας που κερδίζει τον πλανήτη είναι το Μέλι με την μαστίχα Χίου και τον χρυσό 22 καρατίων, το οποίο ξεπερνάει κατά πολύ τα προσδοκώμενα οφέλη και φτάνει μέχρι και σε θεραπευτικές ιδιότητες.

H πιο πρόσφατη διεθνής αναγνώριση για την “Greece to you” ήρθε πριν λίγες μέρες στην μεγαλύτερο διαγωνισμό και έκθεση βιολογικών και φυσικών υπερτροφών στην Σουηδία κατακτώντας το πρώτο βραβείο. Οι γευσιγνώστες και οι αναλυτές του διαγωνισμού αποκάλεσαν το προϊόν ως “ουράνιο βιολογικό θησαυρό”.


Παρακάτω θα βρείτε τα οφέλη που θα δει οργανισμός σας άμεσα μετά από λίγες μέρες χρήσης του:

Άμεση αντιγηραντική δράση και διαγραφή ρυτίδων!
Τόνωση και λάμψη του δέρματος, ενίσχυση κολλαγόνου!
Μείωση των επιπέδων σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα, αύξηση των επιπέδων της HDL (καλή χοληστερόλη) και μείωση των επιπέδων της LDL (κακή χοληστερόλη) !
Αντικαρκινική δράση (απόπτωση καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου)!
Αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση!

Το απόλυτο αναλγητικό, αντιβηχικό, ορεξιογόνο, αφροδισιακό, στυπτικό, ερυθροποιητικό, διουρητικό, αποχρεμπτικό και αιμοστατικό μπορεί να θεραπεύσει το πεπτικό έλκος !Αντιαλλεργικές ιδιότητες (παρεμπόδιση συσσώρευσης αιμοπεταλίων)!Τόνωση και ενδυνάμωση του οργανισμού! Είναι το απόλυτο 100% βιολογικό superfoods που θωρακίζει τον οργανισμό σας!

 


Στις φωτογραφίες βλέπετε πως είναι το μέλι με τα κομμάτια βρώσιμου χρυσού, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η νιφάδες του χρυσού που είναι ποιο βαριές από το μέλι κάθονται στον πάτο, αυτό το διαχειρίζομαι λιγάκι, προσθέτω μέλι και ανακατεύω το πάνω μέρος με τις νιφάδες χρυσού για να το κρατήσω περισσότερο, γιατί η τιμή του βρώσιμου χρυσού είναι τσουχτερή.

Το γραμμάριο παίζει από 120 ευρώ έως 135 ανάλογα βέβαια εάν είναι 22 η 23 καράτια.


Για το μαστιχάκι εκεί το δίνω και καταλαβαίνει!!! Και επειδή ώρες ώρες βαριέμαι να το κάνω σκόνη , μερικά κομματάκια κουτάλισμα καιιιιιιιι , εδώ έχει πολλά και, άλειμμα στο ψωμί η στην φρυγανιά η σε κράκερς η;;; επίσης κουτάλισμα και ανακάτεμα σε τσάι, καφέ, γάλα, ότι ρόφημα σας αρέσει!! 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts