Μαρία Σταυρινούδη Σόδη!!Η Υποψήφια της ΝΔ Χίου ΕΙΝΑΙ από τον Καταρράκτη!! ~ katarraktisvillage

Μαρία Σταυρινούδη Σόδη!!Η Υποψήφια της ΝΔ Χίου ΕΙΝΑΙ από τον Καταρράκτη!!

Επειδή εδώ και μερικές μέρες και ειδικά μετά τα μαντάτα έχει γίνει ένας χαμός στην αναζήτηση και στης παραπομπές να μάθουν όλοι κάτι παραπάνω για την Κ Βουλευτή σας το ξανά ανεβάζω μπροστά να μην ψάχνετε όλοι μαζί!!!

Τελικά ο Καταρράκτης έβγαλε 2 βουλευτές !!!

Τα σχόλια τα έχω απενεργωποιήση γιατί υπάρχει και ο κίτρινος τύπος που δεν είναι για μένα...Επειδή πιστεύουμε ότι πέρα από κομματικές ταυτότητες, έχουμε υποχρέωση να προβάλουμε τους συχωριανούς μας  οι οποίοι μπαίνουν στον εκλογικό στίβο θα σας παρουσιάσω την Κ Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη όπως εγώ την γνώρισα.


Θα ξεκινήσω με μια φράση που μου είπε ένας φίλος χωριανός μας !!!

Μου είπε λοιπόν (Άλλος ένας χωριανός μας για βουλευτής εάν γίνει τελικά, θα έχουμε δυο από το Χωριό μας)

Ένας σκέφτηκα είναι ο Γιωργης (Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ) ο Άλλος ποιος είναι ρε του λέω – δεν έμαθες; - όχι δεν ασχολούμαι – έλα ρε συ η Σταυρινούδη – Ποια Σταυρινούδη – που μου έλεγες ότι θα πας μια μέρα  να της βρεις που έχει τα mastic spa  για να γράψεις στο blog του Καταρράκτη για τα προϊόντα μαστίχας,,,,, τι έλεγες;
 Άντε να πας μια ώρα νωρίτερα χαχαχαχααχα γιατί αμα βγει αντε να την εβρεις -----Την άλλη μέρα, τυχαίο ;;; διαβάζω μια δήλωση της ότι <<τα λεφτά που θα διέθετε για προ-εκλογικό αγώνα  θα τα δώσει στην Μητρόπολη για καλό σκοπό>> την παράλη διαβάζω μια δήλωση της<< εγώ δεν Ζω με τα Χρήματα του δημοσίου>>.

Μου έκανε ένα κλικ η αλήθεια είναι, βλέποντας όμως και ένα άρθρο στο Πυργούσικο ιστολόγιο  για έναν άλλο υποψήφιο που είναι από το Πυργί λέω θα κάνω και εγώ ένα άρθρο για τον υποψήφιο βουλευτή που είναι από το χωριό μας.
Της έστειλα ένα μήνυμα στον υπολογιστή, ήταν θετική, μου έδωσε το τηλέφωνο της και συναντηθήκαμε στο γραφείο της δουλειάς της.

Χαίρομε μου λέει που σε γνωρίζω, παρακολουθώ την σελίδα που έκανες για τον Καταρράκτη και
είναι πολύ ωραία.

Κ Μαρία θέλω να σας πω! κάποια στιγμή θα σας αναζητούσα για ένα αρθράκι σχετικά με εσάς μιας και είστε από τον Καταρράκτη και τα προϊόντα μαστίχας σας και να βάλουμε και κάποια δωράκια (προϊόντα σας) για τους διαγωνισμούς που κάνουμε στο blog.
-Μου αρέσει η ιδέα σου όπως σου είπα και από το τηλέφωνο. Τι θέλεις να μάθεις;
-Λίγα πράγματα για εσάς. Και κάποια στιγμή για τα προϊόντα μαστίχας που έχει η εταιρία σας αλλά μετά της εκλογές.,

-Και γιατί όχι τώρα;

-Δεν μου έρχεται λόγω εκλογών.

-Αστέριε δεν έχω εκλογικό γραφείο εδώ είναι η δουλειά μου.

-Το είδα και μου έκανε εντύπωση.

Στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε τι μου είπε γενικότερα!!!

 Γεννήθηκε στη Χίο την πρώτη Αυγούστου του 64.
Είναι παντρεμένη με τον Κ Γιώργο Σόδη και έχουν δύο παιδιά την Βικτώρια 19 ετών,  που είναι φοιτήτρια Ιστορίας – Αρχαιολογίας και το Γιάννη 17 ετών, που είναι ακόμα μαθητής Λυκείου.

Σπούδασε Αισθητικός στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε και  τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Αισθητική και την Κοσμετολογία.

Το 1986 εργάστηκε στην Αθήνα ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Αισθητικών στη Γαλλική Εταιρία Rene Guinot.

Το 1992 επέστρεψε στη Χίο  και άνοιξε το πρώτο της ινστιτούτο αισθητικής.

Το 2002 εγκαινίασε το πρώτο κέντρο Μastic Spa στη Χίο, ένα υπερσύγχρονο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής και laser.


Είχε απίστευτη επιτυχία και έγινε πρότυπο κέντρο για όλη την Ελλάδα, για το λόγο ότι οι θεραπείες εφαρμόζονταν με αγνά καλλυντικά από μαστίχα.

Τώρα στον ίδιο χώρο με το Ινστιτούτο στεγάζεται η γνωστή εταιρία παραγωγής διαιτητικών γευμάτων ‘My Secret Diet’, ώστε να καλύπτονται και οι διατροφικές απαιτήσεις των πελατών της.

Το 2002 παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της, άνοιξε με το σύζυγό της Γιώργο Σόδη, φαρμακοποιό το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο Κολονάκι με μοναδικά φυσικά καλλυντικά από μαστίχα, με την επωνυμία ‘Mastic Spa’ και η εταιρία έλαβε Βραβείο Ευρεσιτεχνίας.

 Σήμερα η εταιρία ‘Mastic Spa’ αριθμεί πάνω από 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περίπου 12 στο εξωτερικό.
 Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ταυτότητας των Mastic Spa δραστηριοποιείται κοινωνικά σε πολλούς τομείς.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 γίνεται μέλος των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca που διεξάγονται στη Ρώμη .
 Και για να μάθουμε όλοι  και τι είναι τα βραβεία το έψαξα λίγο.
 Τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca με έδρα τη Ρώμη είναι μια θεσμική οργάνωση που έχει σκοπό τη διάδοση του πολιτισμού και του εθελοντισμού παγκοσμίως.Ακρογωνιαίος λίθος η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος οι νέοι έως 35 ετών. Στόχος των Βραβείων επίσης είναι η σύσφιξη και η αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών των Βραβείων πέρα από τα ανωτέρω και σε κοινωνικο-οικονομικούς τομείς (ανταλλαγή σπουδαστών κ.λπ.).
 Εγραφε το tempo.gr
 Η Ελλάδα έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα παρουσίας στην τελετή με την παρουσία 120 Ελλήνων, μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος Πηλέας Βασίλης Καρτάλης, ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος, οι καλλιτέχνες Κώστας Τουρνάς και Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο υποστράτηγος  και Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κόντης, η ιδιοκτήτρια των Mastic spa Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη κ.ά.

Στην τελετή παρέστη και ο ιδιαίτερος γραμματέας του Πάπα Βενέδικτου, επίσκοπος Georg Ganswein, o οποίος μετέφερε την ευλογία του Ποντίφικα στους παρισταμένους.

Τον Μαρτιο του 2011 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Σωματείου Φίλων Δρομοκαιτιου, ένα σωματείο με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Τρελαίνεται για τάβλι και για τα ντολμαδάκια  της  Κας  Ρούλας.

 Η Αγαπημένη της μουσική  είναι  η Ελληνική  και  το αγαπημένο της βιβλίο  <<τα  κλεμμένα  χρόνια  της  Καλλιμασιωτισσας  Ελένης  Συρακη>>!!!

Ήταν ένα μικρό αρθρακι για την Μαρία Σταυρινούδη Σόδη !!! 
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts