ΧΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ - ΧΙΟΣ 1/2 Μισθός δρόμος - συγκέντρωση υπογραφών από Δήμο Χίου. ~ katarraktisvillage

ΧΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ - ΧΙΟΣ 1/2 Μισθός δρόμος - συγκέντρωση υπογραφών από Δήμο Χίου.


ΧΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ - ΧΙΟΣ 1/2 Μισθός δρόμος- συγκέντρωση υπογραφών από Δήμο Χίου.


"Η διαμαρτυρία μας αφορά το υπερβολικό κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων από το νησί μας προς την πρωτεύουσα. Η τιμή του εισιτηρίου για Αθήνα ανέρχονται στα 115€.", τονίζεται από Δήμο Χίου, Ενωση Καταναλωτών και την αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου (ΔΗΚΕΧ) που προχωρούν σε συγκέντρωση υπογραφών για το υπερβολικό κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.
Στο κείμενο διαμαρτυρίας, που μπορείτε να υπογράψετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ  τονίζονται τα εξής:


"Το κόστος για τους νησιώτες είναι απαγορευτικό όταν αυτοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς. Το νησί μας ουσιαστικά αποκλείεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα με τα απαγορευτικά απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων. Οι υποχρεώσεις των συμπολιτών μας στις μεγάλες ελληνικές πόλεις( ιατρικές, εργασιακού χαρακτήρα ή σπουδών) είτε αναβάλλονται είτε οι
ταξιδιώτες αναγκάζονται εκουσίως να πέσουν θύματα της εκμετάλλευσης της μίας και μοναδικής αεροπορικής εταιρείας που μονοπωλεί στο νησί μας προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Δεν είναι δυνατόν εισιτήρια με προορισμό το εξωτερικό να είναι οικονομικότερα από εισιτήρια του εσωτερικού. Για να πάει κανείς στη γειτονική Ιταλία θα χρειαστεί μόνο να πληρώσει το αντίτιμο των 59 € ενώ για να ταξιδέψει προς τη Χίο θα πληρώσει τη διπλάσια ή και την τριπλάσια τιμή! Πώς παραπονιόμαστε τότε ότι κάθε καλοκαίρι ο τουρισμός μας μειώνεται; Γιατί να επιλέξει ο τουρίστας του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού να επισκεφτεί το νησί της Χίου; Πώς θα εξυπηρετηθεί ο Χιώτης δημότης για τις προσωπικές του ανάγκες;

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Όσο μόνο μία εταιρεία εκμεταλλεύεται τη γραμμή Χίος- Αθήνα-Χίος η τιμή συνεχώς θα ανεβαίνει!

- Πόσο κοστίζει το ταξίδι Χίο- Αθήνα; 115€

- Πόσο κοστίζει το ταξίδι Ρόδο- Αθήνα; 63€

- Πόσο κοστίζει το ταξίδι Λέσβο- Αθήνα; 63€

- Η Χίος ζει απομονωμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα, ωστόσο αποτελεί κομμάτι της!

- Ας χτυπήσουμε το μονοπώλιο των αεροπορικών συγκοινωνιών.

- Ας διεκδικήσουμε το σεβασμό των ακριτών του Αιγαίου.

Υπογράφουμε, απαιτούμε και αγωνιζόμαστε για αξιοπρεπή σύνδεση της Χίου με την υπόλοιπη Ελλάδα.Συμφωνείτε με την παραπάνω Πρωτοβουλία του Δήμου;"

Δείτε το κείμενι διαμαρτυρίας ΕΔΩ chiosnews.com
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts