Οι εξαγωγές μαστίχα σε γερμανική γαλακτοβιομηχανία.

Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου: Οι εξαγωγές μαστίχα σε γερμανική γαλακτοβιομηχανία- Οι στρατηγικές συνεργασίες στην εγχώρια αγορά- Το νέο Mastiha shop στο ΝτουμπάϊΣε στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με γαλακτοβιομηχανία της Γερμανίας, την οποία θα προμηθεύει με πρώτη ύλη -μαστίχα- προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Το συγκεκριμένο προϊόν θα ονομάζεται Safos και αναμένεται να λανσαριστεί το προσεχές διάστημα και στις λιανεμπορικές αλυσίδες της χώρας.

Σημειώνεται ότι στις αγορές του εξωτερικού, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών διαθέτει αποκλειστικούς διανομείς στην Αίγυπτο, Κύπρο, Συρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανος, Ιορδανία, Ιράκ, Κουβέιτ, Πακιστάν, Ινδία, Παλαιστίνη και Κατάρ.

Εν τω μεταξύ η ΕΜΧ προχώρησε σε δύο ακόμη στρατηγικές συνεργασίες στην εσωτερική αγορά. Συγκεκριμένα με την εταιρεία ΕΒΓΑ, όπου η τελευταία ετοιμάζεται να λανσάρει τσουρέκι με μαστίχα
Χίου αλλά και με την ποτοποιία Καρώνης στο Ναύπλιο, η οποία θα κυκλοφορήσει λικέρ μαστίχα.

Στέλεχος της Ένωσης ανέφερε αποκλειστικά στο "R", ότι με την παραγωγή να φθάνει αισίως σήμερα τους 145 τόνους μαστίχα, εξάγονται πρωτογενώς ως φυσικό προϊόν οι περίπου 100 τόνοι και η υπόλοιπη πάει για μεταποίηση ή για παραγωγή τσίχλας.

Εξελίξεις ωστόσο, αναμένονται και από το μέτωπο των Mastiha shop που διαχειρίζεται η θυγατρική εταιρεία της Ένωσης, η Mediterra. Mετά τη Ν. Υόρκη, τη Κύπρο που λειτουργούν αντίστοιχα από ένα κατάστημα και τη Τζέντα δραστηριοποιούνται 2 καταστήματα, έφθασε η ώρα να επεκταθεί το δίκτυο και στο Ντουμπάι.reporter.gr
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΤΟ
katarraktisvillage
ΣΑΣ
ΕΥΧΕΤΕ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
Ο
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ
ΧΡΟΝΟΣ
ΜΕ
ΕΙΡΗΝΗ
ΑΓΑΠΗ
ΚΑΙ
ΓΑΛΗΝΗ
ΣΕ
ΕΣΑΣ
ΚΑΙ
ΤΗΝ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΣΑΣ

1 Map

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

HOUSE OF TASTE

HOUSE OF TASTE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθήτε για νέες αναρτήσεις.

Blog Archive

Recent Posts