Βουίζουν τα ΜΜΕ και οι άρχοντες για της παραλίες της Χίου. Μας δουλεύουνε δηλ. Έλεος ποια..... ~ katarraktisvillage

Βουίζουν τα ΜΜΕ και οι άρχοντες για της παραλίες της Χίου. Μας δουλεύουνε δηλ. Έλεος ποια.....

Δηλαδή  έλεος ποιαααααααα………….. Δεν υπάρχει θα μου πεις ………

Ακούω εδώ και μια βδομάδα ...να γίνεται ένας χαμός για της παραλίες της Χίου.

Εφημερίδες ιντερνέτια βιντεάκια να παίζουν ….Ράδια με προσκεκλημένους με φυλλάδια και ένα σωρό παπαριές  για μέναααα και το ξαναλέω για μένα, και έχω εκνευριστεί τόσο που δεν πάει άλλο.
Μπαίνουν σημαίες, βγαίνουν σημαίες , θα μπουν σημαίες, Γαλάζιες… μιλάμε τώρα του ΕΟΤ το καταλάβατε αυτό, πιστεύω δηλαδή….. νοικιάζουν παραλίες, θα μπούνε, μπήκαν δεν ξέρω ράμπες για τα παιδιά με προβλήματα, θα πάρουν πήραν δεν ξέρω Ναυγοσώστες……
Το εκνευριστικό είναι ότι μιλάμε για παραλίες  που ο Δήμος από την μία παίρνουν χρήματα από τα ενοίκια και από την άλλη για παραλίες που κάθε χρόνο
αναβαθμίζονται .
Εμένα δεν με <νοιάζει>  εάν πάρουμε μπλε κόκκινες και παρδαλές σημαίες, εμένα με νοιάζει ότι στον ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ και της παραλίες της μας έχουν γράψει στα τέτοια τους όλοι.

Και δεν μπορούν να λένε για τα ΑΜΕΑ ….που εμείς  δεν θεωρούμαστε ΑΜΕΑ ( που μακάρι να είχαμε την δικιά τους δύναμη τέλος πάντων) ας πάει κάποιος να κολυμπήσει στης παραλίες του ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ.


Αν δεν πέσουν βέβαια τα τοιχία, που έχουν πάρει το δρόμο τους το ένα προς την Βοκαρια και το άλλο για την Σάμο

Θα κολυμπήσουν βέβαια αλλά εφόσον πρώτα περάσουν από τον ορειβατικό όμιλο (εχουμε εχουμε ναι στον Καταρρακτη)  να πάρουν εξοπλισμό για να μπορέσουν να κατέβουν στην παραλία …η εκτός εάν είσαι ζογκλέρ τότε πάω πάσο.

 
Κάθε χρόνο έχουμε και από ένα δυο ατυχήματα από τα παιδιά μας, που ποιο τολμηρά από εμάς σκαρφαλώνουν για να κολυμπήσουν.Τους επαγγελματίες του Χωριού ;;; και αυτούς γραμμένους τους έχετε γιατί όταν ξεκινάς για μια εκδρομή πας για μπάνιο και φαγητό το  καλοκαιρι….

Είναι ποτέ δυνατόν να πας για μπάνιο στην Αγιά φωτιά και μετά για φαγητό να πας στον ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ μην τρελαθούμε κιόλας;;;;

Απ’ την άλλη βγάλε εσύ τα τραπέζια από την θάλασσα ενοχλείτε το κύμα, βγάλε εσύ τα τραπέζια από εκεί γιατί  δεν μεγαλώνει ο φοίνικας, εσυ πάρτα σπίτι σου γιατί η καρέκλες είναι στρόγγυλες …. Ετσι
έτσι να έρθει ο τουρίστας έλληνας και ξένος να δουλέψουν τα μαγαζιά.. Ευγε όλοι σας ……..Οπότε όχι η παραλίες της Χίου μας ….τα τσιφλίκια σας να λέτε.

Εχω γυρίσει σχεδόν όλες της παραλίες της Χίου έχω κάνει ένα άρθρο για της παραλίες με φωτογραφίες,  παραλίες καλες κακές δεν με νοιάζει …. Εχω πολλές που δεν της εχω αλλάξει επίτηδες….. και της αφήνω κακές για να βλέπω και τα κακά σχόλια….αλλά έχω καταφέρει να δουν της παραλίες της Χίου 127.000 άνθρωποι από 91 κράτη ….ναι έγινα 91 από 84 που ήταν τον Μάρτιο και μεις συζητάμε …άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Αυτά Κύριοι άρχοντες του νησιού μας.

Του χρόνου θα λέτε πήραμε 5-10 Μπλε σημαίες αλλά εσάς κύριοι στον Καταρράκτη και κάθε Καταρράκτη σας πήραμε καινούριο εξοπλισμό ψαρέματος

Τέλος εκπομπής.
 Υ.Γ Αναφέρω την μια πλευρά του Καταρράκτη γιατί από την άλλη μεριά αν μη τι άλλο έχει σκαλάκια, απλά εκείνη για να το ξεκαθαρίσω η Νότια πάει για Βοκαριά και η Βόρεια για την Σάμο.
Και όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει μια επίσκεψη όποτε θέλει ότι ώρα θέλει και όποια μέρα θέλει.Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts