Ο Ποιο Μικρός Δάσκαλος Οδήγησης !! ~ katarraktisvillage

Ο Ποιο Μικρός Δάσκαλος Οδήγησης !!

                                               Ένα παιδί Μάλαμα!! Κωνσταντίνος Τουλιδάκης!!Τον ξέρω 2 χρόνια και μπορούσα να σας πω πάρα πολλά, αλλά επειδή είναι και χαμηλών τόνων, θα πω λίγα, έτσι για να έχετε μια ιδέα! 
Κειμήλιο!!


Από μικρός στα μονοκινητήρια, από μικρός στα τσαμπούνοτουμπερλέκια, από μικρός στους χορούς, από μικρός στα τσιμέντα, από μικρός στις Μαστιχοπεριπέτειες !!!

Και όμως είναι ακόμα μικρός!!

Έχει τελειώσει το ενιαίο λύκειο και συνέχισε σπουδάζοντας σε ιδιωτική σχολή στον τομέα εκπαίδευσης οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Γεννημένος στης  18 /05 /1987 στη Χίο και με ρίζες από τα πατρικά ο μικρός έδωσε αγώνα μέχρι να ανοίξει την επιχείρηση του.Με πολλή κόπο και χαρά πάνω από ένα χρόνο του πήρε μέχρι τελικά να καταφέρει να ανοίξει την Πολλές φορές είχε φτάσει στο αμήν να τα παρατήσει, αλλά όσο ποιο πολύ τον τρέχανε τόσο πιο πολύ πείσμωνε και έλεγε...... θα τα καταφέρωωωωωωω θα την ανοίξω την σχολή!!!  Έτσι λοιπόν στης 30 Μαρτίου του 2016 το όνειρο έγινε πραγματικότητα !!

Σε ενάμιση χρόνο έχει μόνο επιτυχίες


Το χόμπι του ο χορός, και όταν μιλάμε για χορό μιλάμε για χορό, για να μην πω 100%, άντε 98% ξέρει  όλους τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς με όλα τα τσαλιμάκια που υπάρχουν!!
Χορεύει για πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους και πολλοί θα τον θέλανε στα γκρουπ τους!!Από εδώ και κάτω στιγμές δικές του!
Με τον φίλο, αδελφό, κουμπάρο !!


Με το αμόρε !!
Εαν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα LIKE στην Σελίδα μας!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts