Πανηγύρι μετά 3 Χρόνια στο όμορφο χωριουδάκι μας! ~ katarraktisvillage

Πανηγύρι μετά 3 Χρόνια στο όμορφο χωριουδάκι μας!

Πανηγυρίσαμε λοιπόν μετά από μια μικρή διακοπή λίγων χρόνων στο όμορφο χωριουδάκι μας!
Το Ρουχούνι λοιπόν φέτος έβαλε τα γιορτινά του!
 Το νέο Δ.Σ του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καταρράκτη με μεγάλες ανατροπές ξαναζωντάνεψε τον αυλειο χώρο της Ρουχουνιώτισας. Ο νέος χώρος που επιλέχτηκε από τα παιδιά είχε μεγάλη επιτυχία, κάτω από τα πλατάνια!! και πραγματικά επειδή καθόμουν μπροστά στην είσοδο και είχα φάτσα κάρτα το μέρος που γινότανε παλιά το πανηγύρι, και έβλεπα τον ήλιο να χτυπάει αλύπητα, και σκεφτόμουν, και τις τέντες που απλώναμε ( Μεγάλος κόπος) και γινόμασταν ένα έμμεσο θερμοκήπιο, τόσο ποιο πολύ έδινα συγχαρητήρια στα παιδιά!!

Βέβαια αυτό εκτός από μεγάλη επιτυχία, έχει και εδώ ένα κόπο, γιατί στο στήσιμο και στο μάζεμα θέλεις πολύ περισσότερο χρόνο, είναι άλλο να έχεις τις αποθήκες δίπλα σου και άλλο να έχεις καμιά τρακοσαριά μέτρα κουβάλημα, πραγματικά μεγάλο μπράβο στα παιδιά!!

Επίσης ένα άλλο μεγάλο θέμα ήταν η αλλαγή του μενού και των εισιτηρίων.Ξεφεύγοντας από το παραδοσιακό Κοκκινιστό με ρύζι και το κεμπάπ, που όλοι είχαν την δική τους γνώμη, καλό, κακό, αλμυρό, ανάλατο, καμένο, άψητο, λαπάς κτλ κτλ, μέχρι και για το χρώμα της σάλτσας είχαμε ακούσει.... 

Φέτος λοιπόν τα παιδιά έφεραν τα πάνω κάτω, με σουβλάκια, λουκάνικα, μπέικον, τηγανιτές πατάτες, και τυροκεφτεδάκια! με την σαλατούλα τους και την φετούλα τους!!Και πάμε και στο <<κρύο πιάτο>> του πανηγυριού!

Το εισιτήριο; αντίτιμο, είσοδο, πέστε το όπως θέλετε.

Ε δω πάρθηκε μια γενναία απόφαση, γενναία για τα δεδομένα του Καταρράκτη, γιατί οπουδήποτε αλλού γίνεται χρόνια.Η είσοδος λοιπόν για το πανηγύρι ήταν 20 ευρώ για τους μεγάλους και 10 για τους μικρούς.

Με όσο φαγητό, ποτό, αναψυκτικό, νερό ήθελες!!

Ήμουν από τους πρώτους που το επικρότησα και θα σας εξηγήσω το γιατί, και όχι γιατί θέλω να κάνω τον καλό.


Ότι ενδοιασμούς είχα, τις συζήτησα με τον πρόεδρο, και το κλείνω αυτό εδώ.

Και το επικρότησα γιατί τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ήμουν στο ταμείο του πανηγυριού σαν ταμίας που ήμουν στον σύλλογο.

Πιστέψτε με το να έχεις 25 μπλοκάκια και να γράφεις μια μπύρα εδώ μια μπύρα εκεί , και στο τέλος όχι εγώ πήρα μια μπύρα, το κρασί ήταν του τάδε, μα εγώ δεν έφαγα κεμπάπ, μα,μα,μα,μα,μα ματίλνταααααα.... και εάν είσαι και σουρομένοςςςςςςς αντε γειαααα, άκουγα τις μαντινάδες του καθενός!!

Οπότε δίνεις το αντίτιμο φίλε μου και είσαι κύριος, τρως και πίνεις όσο θες και φεύγεις όποτε θες!

Και το φεύγεις όποτε θες, δεν το λέω τυχαία, έχει τύχει κάποια χρονιά να στείλω τον Βαγγέλη μετά από 10 μέρες να ζητήσει χρήματα από παρέα που είχε φύγει χωρίς να πληρώσει.

Οπότε καλό είναι να είμαστε όλοι λίγο πιο ήρεμοι στις σκέψεις μας και να αφήσουμε τα παιδιά να δουλέψουν.

Ότι απορίες έχετε και σκέψεις που αφορούν τον σύλλογο καλό θα είναι να τις συζητάτε με τα παιδιά του συλλόγου και όχι δεξιά και αριστερά.

Και επίσης μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις γραπτώς και να πάρετε μια απάντηση όποια και να είναι αυτή, παρά να λέτε το είπα εγώ... 

Σας τα είπα λίγο μαζεμένα αλλά έτσι είναι τα πράγματα !! 

Άντε δείτε και τις φωτογραφίες!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts