Η μουσικοχορευτική εκδήλωση της "Οινόεσσας" στις Οινούσσες! ~ katarraktisvillage

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση της "Οινόεσσας" στις Οινούσσες!

Την Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε η επίσημη καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Οινουσσών "Οινόεσσα" με δασκάλα τη κα. Βαρβάρα Ηλιάδη στην Πλατεία Ναυτοσύνης, στις Οινούσσες. 
Πλήθος κόσμου ήταν για ακόμη μια φορά παρών στην εκδήλωση απολαμβάνοντας όλα τα τμήματα του χορευτικού συλλόγου, νηπιακό, παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων  κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. 
Τίτλος της εκδήλωσης: "Στα μονοπάτια του χορού κεντήσαμε παράδοση" με αφιέρωμα στους

χορούς της Καππαδοκίας, της Ηπείρου και των Δωδεκανήσων.
Ακολούθησε το λαϊκό κομμάτι της εκδήλωσης, όπου την προσοχή όλων απέσπασε το τραγούδι "Τα παιδιά όλου του Κόσμου" που τραγούδησε το παιδικό τμήμα του συλλόγου προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση. Το μήνυμα που κατάφερε να δώσει με την αγνή του παρουσία είναι πως: "τα παιδιά είναι το γέλιο που ομορφαίνει τη ζωή όποια και να 'ναι κι όπως και να 'ναι", καθώς "είναι το ΑΥΡΙΟ που θα 'ρθει!".
Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου πλαισίωσαν οι μουσικοί Αθηνά-Νεφέλη Βούκουνα (φωνή), Μαρκέλλος Πούπαλος (λαούτο-φωνή), Σταμάτης Πούπαλος (βιολί),  Στάθης Μανώλης (μπουζούκι) και Γιάννης Βούκουνας (κρουστά).
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ειρήνη Καρυστιανού.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts