Από το Χάος – Άγχος στην Αρμονία! ~ katarraktisvillage

Από το Χάος – Άγχος στην Αρμονία!


Ζούμε σε μία συναρπαστική εποχή, γεμάτη προκλήσεις και θαύματα. Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε όλα όσα χρειάζεται για να κάνουμε τη Γη τον πλανήτη της Χαράς. Έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στον Παράδεισο έχοντας κατακτήσει τη γνώση της απώλειας, της αποσύνδεσης, του πολέμου, της φρίκης, της απληστίας.
Έχει έρθει η ώρα να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά.
Είσαι η ιερή μονάδα της αλλαγής. Καθώς βελτιώνεις τη σχέση σου με τον Εαυτό σου, με τους Άλλους και με τον Κόσμο, ανοίγεις το δρόμο για την υλοποίηση της αναβάθμισης της Ανθρωπότητας.
Όλα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μας ενεργοποιούν προς την αλλαγή. Τα προβλήματα γίνονται πιο έντονα για να τα δούμε. Η ένταση ανεβαίνει, τα ψευδή γκρεμίζονται. Είναι φυσικό να βιώνουμε δύσκολα συναισθήματα, χάος, αγωνία, απελπισία. Ο αρρωστημένος μας πολιτισμός έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Και είναι η ώρα για τις επώδυνες συνειδητοποιήσεις που θα σταματήσουν αυτή την ιλιγγιώδη πορεία προς την καταστροφή.
Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε! Αρκεί να κάνουμε ο καθένας αυτό που ήδη κάνουμε: ότι καλύτερο μπορούμε!
Καθώς θεραπεύουμε αιώνες αρρώστιας και παράνοιας, τα πράγματα πολλές φορές θα είναι δύσκολα, θα ζητάνε από εμάς την Υπέρβαση, το Θαύμα. Χρειαζόμαστε το πλήρες δυναμικό μας, όλη την πληροφορία που μας κληρονόμησαν τα γονίδιά μας μαζί με τη δύναμη από την εμπειρία ζωής μας. Χρειαζόμαστε να είμαστε ο "καλύτερος εαυτός μας". Το να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το Χάος που ζούμε και το Άγχος που μας προκαλεί, είναι το πρώτο βασικό βήμα προς την Αρμονία που επιθυμούμε.
Κατανοώντας πώς λειτουργούν οι βασικοί μηχανισμοί άμυνας και αυτοΐασης μπορούμε να ιεραρχήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας και να κάνουμε καλύτερες επιλογές για εμάς και τους αγαπημένους μας, σ' αυτό το συλλογικό ταξίδι της ανθρωπότητας προς την Ειρήνη, την Υγεία και την Ευημερία!

Διαδικτυακή εκπαιδευτική συνάντηση μέσα από την πλατφόρμα του zoom
την Τετάρτη 30 -03- 2022
στις 18:00 -20:00
Με τη Γεωργία Φραγκάκη
Εκπαιδευτικό - Ψυχοσωματική θεραπεύτρια
Στη συνάντηση αυτή:
- θα κατανοήσουμε το μηχανισμό του άγχους και τον καθοριστικό ρόλο του στην ψυχοσωματική υγεία
- θα μιλήσουμε για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοΐασης
- θα συζητήσουμε τρόπους να ιεραρχούμε τις προτεραιότητες μας ώστε να απολαμβάνουμε το πολύτιμο δώρο της Ζωής

..................................................................................
Η συνάντηση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
https://us02web.zoom.us/j/83301368897...
Meeting ID: 833 0136 8897
Passcode: 786970
Δείτε λιγότερα
Online
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts