Έκθεση πολιτιστικών εργαστηρίων Ομηρείου !! Δείτε τα έργα !! ~ katarraktisvillage

Έκθεση πολιτιστικών εργαστηρίων Ομηρείου !! Δείτε τα έργα !!

 Για άλλη μια φορά εμείς η μικρο καλλιτέχνες του Ομήρειου εκθέτουμε τα έργα μας για να πάρετε μια ιδέα το τι γίνεται όλοι την χρονιά.
Η δάσκαλοι πάνω από το κεφάλι μας με συνεχείς συμβουλές και γκρίνιες πολλές φορές και ειδικά στο τμήμα μου να το πω δηλαδή... γιατί γινόμαστε μια παρέα αγκαλιάζουμε του νέους και μπλα μπλα μπλα. Περνάμε καλάααααααα με λίγα λόγια.
Όλοι πάντως δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό είτε το βλέπουνε επαγγελματικά... είτε  ο καθένας μέσα από της σκέψεις του και τα βιώματα του!!

Ο Όμηρος διαβάζοντας στην Δασκαλόπετρα  της Χίου με όλες της πέτρες του  γύρω γύρω... και έτσι δεν θα λέμε ποια η πέτρα του ομήρου.

Μια χρονιά ακόμη τελείωσε .........
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλό καλοκαίρι και ραντεβού για του χρόνου σε αυτούς που παραμένουν στο νησί γιατί πολλά παιδιά λόγου δουλειάς παίρνουν μεταθέσεις αλλά κρατάνε μια καλή ανάμνηση από την χρονιά τους στην Χίο και καλούς φίλους.


Επίσης θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο ένα μπράβο και στα τμήματα τα οποία δεν μπορούν να εκθέσουν το έργο τους αλλά δίνουν μεγάλο αγώνα μουσικοχορευτικό - θεατρικό  και τα βλέπεις μόνο ζωντανά.
Ίσως του χρόνου..... μια ιδέα βέβαια ρίχνω μετά την παράσταση να μπει στο ΕΚΘΕΤΉΡΙΟ και ένας προτζέκτορας που να την δείχνει συνέχεια!!!!!! γιατί πολλοί θέλανε να την δούνε αλλά δεν μπορούσαν να παραβρίσκονται εκείνη την μέρα.

Και για να κλείσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου των Αντώνη Τσατσαρώνη  που με των τρόπο του και με της εκδρομές του μας κρατάει σε εγρήγορση!!


Απολαύστε τα έργα μας!!



































































Share:

1 σχόλιο:

  1. Ωραια... και ευχαριστούμε. και του χρόνου σε όλους τους συμμετέχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts