ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ!!!! ~ katarraktisvillage

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ!!!!

Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί ότι δουλεύει άψογα ότι κάνουμε συντηρήσεις ότι χλωριώνεται και άλλες τέτοιες μπαρούφες,,,, ότι δεν ρυπαίνει οτι μπλα μπλα μπλα κτλ 
και επειδή τα παιδιά μας και εμείς φυσικά κολυμπάμε - περπατάμε  ψαρεύουμε -  κάνουμε εκδρομές στο χωριό μας και στην θάλασσα μας...και επειδή πολλοί από τους οποίους μιλάνε δεν ξέρουν καν που ακριβώς είναι  ο βιολογικός ,,,,, πριν από λίγες μέρες την Κυριακή των Βαΐων συγκεκριμένα  πήγα και τράβηξα ένα βιντεάκι για να σας δείξω πως λειτουργεί και πως είναι ο χώρος εκεί πέρα,,, και πας μόνο με μάσκα .

Θα δείτε μερικές εικόνες να μην σας τα λέω εγω, πως γίνεται η χλωρίωση με άδεια βαρέλια, η μηχανή να τραβάει αέρα ένα λάστιχο της κακιάς ώρας να θέλει να ρίξει νερό, τα στερεά απόβλητα να πέφτουν σε έναν κάδο ο οποίος είναι πεσμένος και τα λύματα πέφτουν έξω, μερικές σκατουλες που έχουν <<τυχαία>> ρε παιδιά βγει έξω από το μηχάνημα μερικά ζουμιά λίμνες σε πολλά σημεία και και και κάτι ωραίες πρασινάδες πάνω στης πέτρες............. κατά τα άλλα όλα  δουλεύουν καλώς μας έχει ενημερώσει η ΔΕΥΑΧ .......... η θα πάει δεξιά η αριστερά μας λέει η ΔΕΥΑΧ

Και για να το ξέρετε  κύριοι  τα λύματα θα πάνε εκεί που πρέπει, εκεί που είχε  αποφασίσει σύσσωμο το Δ Σ σας,,,, και εκεί που έχει αποφασίσει όλο το χωριό.
  Και σας παρακαλώ μην μας θεωρείτε βλάκες και έρθετε να μας πείτε πάλι αυτές τις <<>>
σαν την άλλη φορά 

Θερμή παράκληση ας τους βάλει κάποιος να δουν το βιντεάκι πριν έρθουν για την συνάντηση... και όχι μόνο την ΔΕΥΑΧ αλλά όλους τους υπεύθυνους ...... δήμαρχοι αντιδήμαρχοι περιφεριαρχες αντιπερ,, κτλ και όχι μόνο να κάθονται πίσω από το παγκάρι.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts