ΜΑΣΤΙΧΑ ΝΑΙ! 528ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ~ katarraktisvillage

ΜΑΣΤΙΧΑ ΝΑΙ! 528ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ


Πόσο δίκαιο έχει η δεν έχει Ο  κ. Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της mastiha shop, στην οποία βασικός μέτοχος είναι η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου δεν θα το κρίνω  εγώ και ούτε είναι δουλειά μου, απλά συνέπεσε σε αυτό που έψαχνα.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

 Το Πάσχα στον Τύρναβο!! και πηγαίνοντας για κάποια ψώνια στο Σούπερ μάρκετ πέφτει μπροστά μου η εικόνα με  τα φακελάκια μαστίχας της ένωσης των 10 γρ με ψιλή και χοντρή μαστίχα!!

 Η τιμή της 



στην Χίο λέω άραγε πόσο να πωλείτε;;;;;;; 1 το κρατουμενο, Α ωραία λέω πιάνω μια κουβέντα με μια υπάλληλο που ήταν και συμμαθήτρια μου, είχα να την δω και χρόνια!!! Περί μαστίχας κτλ Η κοπέλα το μόνο που ήξερε ήταν τα φακελάκια, παστέλι άλλης εταιρίας  και τις τσίχλες από τα
προϊόντα που πουλιούνται στην αγορά και μερικά καλλυντικά ακουστικά μόνο,, δεν τα Βρίσκουμε.
2ευτερο κρατούμενο!!!

Ξαφνικά μου λέει ρε συ να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί αυτήν η διαφορά; υπάρχει και άλλη μαστίχα;
 Τι λες τώρα της λέω; Μου λέει για ρίξε μια ματιά και εδώ, και βλέπω το φακελάκι που έχει βγάλει η Ανατολή 


( τα μπαχαρικά και ποιος δεν έχει αγοράσει) 

με μαστίχα των 5γρ με τιμή 


( δεν ξέρω πόσο αγοράζουν και η Ανατολή η το σουπερ μαρκετ δεν με<< νοιάζει>>)  

Ναι όμως ρε παιδιά μιλάμε ότι για να πάρει ο καταναλωτής 1 κιλό με αυτά τα δεδομένα θα δώσει 528 ευρώ. Τι να της πω ;; Το ποιο λογικό νομίζω, ότι το λιανικό εμπόριο είναι ελεύθερο ,,, μπλα μπλα μπλα. Το πώς ένιωσα τι να σας πω, το ότι όλοι μας( η μαστιχο - παραγωγοί εννοώ)  μας βγαίνει το λάδι  για να πάει στην Ενωση με της τιμές που όλοι ξέρουμε, βγαίνεις όχι μόνο από τα ρούχα σου αλλά ρίχνεις και μερικά μπινελίκια.

Το ότι της ένωσης τα φακελάκια πουλιούνται χαμηλότερα θα το δείτε και από της φωτογραφίες  παρακάτω και πάλι όμως υπάρχουν διαφορές από μαρκετ σε μάρκετ της Χίου. (Και όχι σε όλα)

ΜΑΡΚΕΤ ΧΙΟΥ

Και επειδή ανέφερα και τον Κ Μανδάλα σας παραθέτω ένα απόσπασμα της δήλωσης του στον Αγροτικό τύπο Διαβάστε παρακάτω ,, και στο τέλος θα σας δώσω την Διευθυνση να δείτε όλη την Συνέντευξη!!

((((Ένα ακόμη πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας είναι και η έλλειψη ελέγχων στην αγορά από την πλευρά του κράτους. Όπως αναφέρει ο κ. Μανδάλας «είχαμε την ευκαιρία να μας ελέγξει πριν λίγες ημέρες ένας Αμερικάνικος Οργανισμός και καταλάβαμε τι πάει να πει έλεγχος. Εμείς περιμένουμε μια κρατική παρέμβαση στον τρόπο που λειτουργεί η αγορά είτε αφορά το λιανεμπόριο είτε τα κανάλια διανομής. Υπάρχουν τεράστιες στρεβλώσεις οι οποίες δεν επιτρέπουν στα ελληνικά προϊόντα να βρουν τη θέση που τους αξίζει στα ελληνικά ράφια των καταστημάτων λιανικής. Επίσης θα περιμένουμε την αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των επιχειρήσεων, όσον αφορά τα επενδυτικά σχέδια που υποβάλουμε κατά καιρούς και σύνδεση αυστηρά και μόνο με την απασχόληση. Περιμένουμε τέλος απαντήσεις από την πολιτεία στη φορολόγηση και χρηματοδότηση των επιχειρήσεων». ))))


 Αλλο ΜΑΡΚΕΤ ΧΙΟΥ

Δεν ξέρω τι από όλα φταίει και τι μπορεί να γίνει  όσο αφορά το 1 κρατούμενο και όσο αφορά το δεύτερο που για μένα είναι η διαφήμιση. Εδώ έχω ακούσει πολλά για την ένωση αλλά είναι μόνο λόγια και δεν μπορώ να αναφερθώ << και εξοργίζομαι με αυτό >>>> .  Από την άλλη υπάρχει η ελεύθερη διαφήμιση. Εχω ένα αρχείο μηνιαίο  από της 21/Ιανουαρίου του 2012 μέχρι και σήμερα 30/4/12 θα βάλω μόνο το αρχείο  του μήνα Απριλίου
. Και μόνο αυτά που αναφέρονται σε επικεφαλίδες γιατί θέλει πολύ χρόνο. Κάποια στιγμή όμως θα τα βάλω και τα άλλα. Και για να πάρετε μια ιδέα τι εννοώ δείτε παρακάτω πόσα σαιτ αναφέρουν την μαστίχα σαν υλικό για των Α η Β λόγο! 



ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Η Σύνδεσμοι
επειδή είναι μόνο Απριλίου θα πέσετε πάνω σε πολλά τσουρέκια και κουλουράκια αλλά αυτό δεν μας νοιάζει είπαμε η διαφήμιση μετράει!!







































































Και δεν έχω βάλει καθόλου τα Χιώτικα ΜΜΕ << sait, bloger, k.o.k>>
 Η άλλοι για μας και εμείς;;;

Τα σχόλια δικά σας!!!

Και δείτε τώρα και την Συνέντευξη που έδωσε Ο  κ. Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της mastiha shop, στην οποία βασικός μέτοχος είναι η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και γιατί την Έδωσε!! Που είναι και αυτή του Απριλίου στης 23/04/2012!!!


Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους ανώνυμους και μη που ασχολούνται με την Μαστίχα έστω και σε ξερολούκουμα που λέμε.
Εάν σας άρεσε το άρθρο κάνετε ένα share σε φίλους και γνωστούς , νομίζω ότι όλοι πρέπει να μάθουν μερικά πράγματα!!!!
Share:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/5/12 10:46

    πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Ανατολή πουλάει "Μαστίχα" όχι "Μαστίχα Χίου" έχει μεγάλη διαφορά γιατί μπορεί να είναι από Τουρκία. Εξάλλου δε βλέπω και στη συσκευασία το σήμα γνησιότητας της 'Ενωσης. Αφού όμως όλη η μαστίχα της Χίου πάει στην ΕΜΧ, από πού είναι η μαστίχα της "Ανατολής"? Οέο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/13 07:56

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/13 08:05

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts