mastic attack!! O Τίτλος της ταινίας για την Μαστίχα & τα καμένα, που γύρισε το Δημοτικό σχολείο του Καταρράκτη ! ~ katarraktisvillage

mastic attack!! O Τίτλος της ταινίας για την Μαστίχα & τα καμένα, που γύρισε το Δημοτικό σχολείο του Καταρράκτη !

(Επειδή πολύ την αναζητάτε... σας την ξαναβάζω στην πρώτη γραμμή για να την δείτε!!)

Η ταινία είναι έτοιμη να την δείτε!

Μπορεί η υπεύθυνη γενικός να μην έχουν κάνει <<τίποτα >> για την φωτιά για τα καμένα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που είδαν το βίο τους στάχτες και περιμένουν το μάνα εξ ουρανού στην ουσία.

μπορεί μπορεί μπορεί  να ακούμε και να περιμένουμε πολλά, το σχολείο του Καταρράκτη όμως θέλοντας να βοηθήσει με το δικό του τρόπο ώστε να μάθει ο κόσμος τουλάχιστον λίγο για την μαστίχα και την καταστροφή της με την φωτιά του καλοκαιριού και με έναν τρόπο έξυπνο μπορώ να πω και χάρη στης δασκάλες μας Σοφία Πογκοσιάν και Σοφία Πουτουρίδου που θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο για αυτήν την ενέργεια τους.

Η ταινία γυρίστηκε για να συμμετέχει  στη




Η Κινηματογραφική Εβδομάδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου εκπαιδευτικού προγράμματος Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους που συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών με:

-Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας
-Την ΕΡΤ
-Τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Πολιτισμού και Αθλητισμού


Μπορεί να μην πήρε την πρώτη θέση στο φεστιβάλ και δεν νομίζω να νοιάζει κανένα η θέση της αλλά για την Χίο νομίζω θα είναι για πάντα στην πρώτη θέση τα μικρά παιδιά που σε μια ηλικία ανέμελη προσπάθησαν να αποτυπώσουν τόσο την καταστροφή όσο και το πόσο πολύτιμη είναι η μαστίχα για το Νησί μας.

Και για να μπείτε λίγο στο κλίμα θα δείτε τους άραβες να θέλουν να πάρουν την μαστίχα ,,, τα μαστιχια-χοπουλα να μασάνε ανέμελα την φωτιά να ξεδιπλώνει και να καίει μαστιχια πευκα κτλ τους πυροσβέστες με αγωνία να δίνουν μάχη με της φλόγες και τι σκαρφίζεται ο εμίρης να καταλάβει και να κάνει  τα Μαστίχια να δακρύσουνννννν αλλά τελικά η μαστίχα είναι μόνο για την Χίο!!

Και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας.

Απολαύστε την ταινία.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts