Μέλι με Μαστίχα Χίου Νο2 ~ katarraktisvillage

Μέλι με Μαστίχα Χίου Νο2

Σας το είχα πει πριν μερικούς μήνες ............ Ο κ Παναγιώτης όμως διέπρεψε και με την μαστίχα και με τον Κρόκο Κοζάνης, διαβάστε παρακάτω εάν εχεις μεράκι!!

Το στοίχημα με την οικονομική κρίση κέρδισε ένας 32χρονος παραγωγός που με όπλο την σκληρή δουλειά και την εφευρετικότητα, κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να αναπτυχθεί στο εξωτερικό. O Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος μας υποδέχθηκε στο εργοστάσιο όπου παρασκευάζεται το πασίγνωστο πια Μέλι με Κρόκο Κοζάνης, αλλά κι εκείνο με Μαστίχα Χίου!


Σε μια περίοδο που η οικονομία συρρικνώνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, συνδύασε το μέλι με τον κρόκο Κοζάνης και τη μαστίχα Χίου, αυξάνοντας τα κέρδη της επιχείρησής του κατά τα 40% σε ένα μόλις χρόνο. Όπως λέει στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με το πιο συχνό δίλημμα των νέων ανθρώπων: «ανεργία ή
μετανάστευση».
«Τελείωσα χρηματιστηριακά, προσπάθησα να βρω δουλειά τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, αλλά μάταια», δηλώνει ο κ. Κωνσταντόπουλος, εξηγώντας πως η ευκαιρία για την επαγγελματική του αυτή δραστηριότητα ήρθε τη στιγμή που κάποιοι οικογενειακοί φίλοι του πρότειναν να αναλάβει την επιχείρησή τους, όταν εκείνοι συνταξιοδοτήθηκαν.


«Τελικά το έκανα. Πριν από τέσσερα χρόνια όπου και ξεκίνησα να ασχολούμαι με την παραγωγή μελιού, προσπάθησα να βρω κάτι καινοτόμο διότι η εποχή ήταν δύσκολη και η επιχείρηση έπρεπε κάπως να επιβιώσει. Τα προβλήματα ήταν πολλά στην αρχή αλλά με αρκετή δουλειά και φρέσκιες ιδέες τα καταφέραμε», δηλώνει.

Η εκτόξευση του 2012


Μάλιστα, το μέλι τόσο με τον κρόκο όσο και με τη μαστίχα, βραβεύτηκαν πριν ένα περίπου χρόνο ως προϊόντα της χρονιάς στο Ντουμπάι. «Ξεκινήσαμε δειλά -δειλά να κάνουμε κάποιες εξαγωγές στο εξωτερικό. Τα σχόλια ήταν ενθαρρυντικά και πλέον εξάγoυμε το μέλι σε Κύπρο, Αμερική, Ντουμπάι, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ρωσία και στις σκανδιναβικές χώρες. Το τελευταίο διάστημα δεχθήκαμε μια πρόταση για να συμμετάσχουμε σε έναν διαγωνισμό γευσιγνωσίας στις Βρυξέλλες. Γενικότερα υπάρχει αρκετή ανταπόκριση και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντόπουλο το μέλι με τον κρόκο Κοζάνης και τη μαστίχα Χίου, έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, καθώς εμπεριέχει περισσότερα από 350 ευεργετικά στοιχεία για τον οργανισμό.

Όπως επισημαίνει, το προϊόν του ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ έρευνες που έχουν γίνει στην Ιαπωνία, καταδεικνύουν και τον αφροδισιακό του χαρακτήρα. Ακόμη, βοηθά στη μνήμη, στο στομάχι και τη στοματική υγιεινή.

στο markos.tv
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts