«Ντύνω κούκλες»! Δέκα παιδιά αποπλανήθηκαν από το διαδικτυακό παιχνίδι. ~ katarraktisvillage

«Ντύνω κούκλες»! Δέκα παιδιά αποπλανήθηκαν από το διαδικτυακό παιχνίδι.Τελικά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που και το ποιο απλό παιχνίδι θέλει προσοχή ....βέβαια τι να πρώτο προσέξεις;;;
Η καθημερινότητα μας έχει κάνει να τρέχουμε όλοι και να ασχολούμαστε με τα παιδιά μας όσο το δυνατόν λιγότερο.
(Στο τέλος διαβάστε να μάθετε και για την ψηφιακή παρενόχληση)

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από Σφακιανάκη - Τα παιδιά αποπλανήθηκαν από παιδόφιλο μέσω του παιχνιδιού και βρέθηκαν από τους γονείς τους να αυτοφωτογραφίζονται γυμνά στις τουαλέτες

Τέλος πάντων αυτό που κάνω εγώ και μερικοί φίλοι είναι όταν κατεβάζουν τα παιδιά ένα καινούριο παιχνίδι  το δουλεύουμε λίγο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω παρακολουθήσει να  το παίζει και η κόρη μου,, πριν καιρό. Στο μόνο πράγμα που επιμένω και ευτυχώς το έχει εμπεδώσει είναι από τη στιγμή που θα της πετάξει το πρώτο παράθυρο το κλίνει, στο δεύτερο με φωνάζει εάν είμαι εκεί , εαν δεν είμαι το ξανά κλίνει και στο τρίτο σταματάει να παίζει μέχρι να το δω.. Βέβαια ποτέ δεν είσαι σίγουρος το καινούριο που βλέπει σε εξιτάρει και θες να δεις .........

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, έτσι κάνω εγώ, του απενεργοποιείτε το ίντερνετ.

Πάμε τώρα να διαβάσουμε το τι είπε ο Κ Σφακιανάκης ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

<<Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση παιδόφιλων μέσω διαδικτύου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης στη Βουλή.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων είπε πως «υπάρχουν δέκα περιπτώσεις παιδιών, μόνο στην Αθήνα, που αποπλανήθηκαν από παιδόφιλο μέσω του διαδικτυακού
παιχνιδιού «Ντύνω κούκλες» και βρέθηκαν από τους γονείς τους να αυτοφωτογραφίζονται γυμνά στις τουαλέτες».

Πέραν αυτού, ο κ. Σφακιανάκης είπε ότι την περίοδο 2011 – 2014 εντοπίστηκαν και κατηγορήθηκαν 271 πρόσωπα με το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας. Σημείωσε ότι σε οκτώ χρόνια δράσης η Υπηρεσία του απέτρεψε 1.060 αυτοκτονίες από τις οποίες μόνο οι 36 οδηγήθηκαν στην εντατική.

Ανέφερε σχετικά: «Ημουν στη Ν.Υόρκη και μου λένε κάτι γίνεται στη χώρα σου με μια πιτσιρίκα που αυτοτραυματίζεται σε πραγματικό χρόνο. Μπαίνω στο κανάλι και τη βλέπω. Αμέσως ειδοποιώ την μονάδα, εκείνοι την εντοπίζουν και ενημερώνουν την ομάδα ΔΙΑΣ και το ΕΚΑΒ και προλάβαμε τη μικρή στο παραπέντε. Για αυτή την υπόθεση μας βράβευσε το FBI».

Είπε πως «κάναμε προσομοίωση κυβερνοεπίθεσης για τις εκλογές και ενώ το υπουργείο και η αστυνομία δεχόταν επιθέσεις ήμασταν μπροστά από αυτό», ενώ σημείωσε πως «υπάρχει πρόγραμμα TLO που σαρώνει όλο το ελληνικό δίκτυο και ότι περνάει μέσα από τα «κανάλια» και τσιμπάει υλικό π.χ παιδικής πορνογραφίας. Το περάσαμε από την ΑΔΑΕ και από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αυτό το πρόγραμμα και με τη βούλα έχουμε την έγκριση ότι δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα».

Αίσθηση πάντως προκάλεσε και η αναφορά του ότι έχει τον τρόπο να βρει τα ίχνη σε υποθέσεις όπου υπάρχει απειλεί κατά της ζωής «αλλά η νομοθεσία δεν μου επιτρέπει να τις ερευνώ».

Τέλος, παρέμβαση έκανε και ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος σε υπόθεση δασκάλας στην Κρήτη.


Ο υπουργός είπε πως «καθηγήτρια που είχε αποπλανήσει επανειλημμένως μαθητή της 6ης δημοτικού στα Χανιά, τη διορίσαμε φέτος αναπληρώτρια στο Ηράκλειο γιατί ο φάκελος γράφει μόνο «ανάρμοστη κατά την υπηρεσία συμπεριφορά».
Πρώτα το διαβάσαμε στο http://www.kounoupi.gr/ ....
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts