Αιώνια πιστός: Σκύλος διέσχισε 430 μίλια μέσα ....... ~ katarraktisvillage

Αιώνια πιστός: Σκύλος διέσχισε 430 μίλια μέσα .......

Σε αντίποινα... για ότι συμβαίνει στην Χίο.... με τα ζώα  και τα πολλά που γράφονται για τους (χωρις χαρακτήρα) Ανθρώπους που τα κακομεταχειρίζονται ...απλά πάρτε μαθήματα αφοσίωσης και αγάπης.

(Stray dog who raced 430 miles to a better home: Arthur latched on to an extreme sports team during Amazon race - and what happened next will melt the hardest hear)

Η συγκινητική ιστορία του Αρθούρου, του χαριτωμένου τετράποδου που διέσχισε 32 χιλιόμετρα εξουθενωτικής διαδρομής μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου για να βρει ένα σπιτικό στη Σουηδία 


 Μια ομάδα Σουηδών αθλητών βρέθηκαν στο Εκουαδόρ για να λάβουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα extreme sports στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου.
Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, έτσι όπως ήταν βουτηγμένοι στις λάσπες, εξουθενωμένοι και πεινασμένοι, σταμάτησαν για ένα γρήγορο γεύμα.
Τότε, ένας από αυτούς, ο Mikael Lindnord, παρατήρησε με την άκρη του ματιού του  ένα κακομοίρικο αδέσποτο σκυλί να τον κοιτάζει με θλιμμένα μάτια.
Τον λυπήθηκε και του έδωσε να φάει λίγο από την κονσέρβα του. Ένα μόνο μικρό κομματάκι κρέας που όμως αρκετό για να κερδίσει την αφοσίωσή του.  Κάπως έτσι η ομάδα απέκτησε το πέμπτο μέλος της. Και το όνομα αυτού Αρθούρος Είχαν να διανύσουν 32 χιλιόμετρα δύσκολης διαδρομής μέσα στη ζούγκλα, στο πλαίσιο του  Adventure Racing World Championship, και δεν πίστευαν ότι θα καταφέρει να τους ακολουθήσει μέχρι τέλους.
Κι όμως. Ο Αρθούρος κολύμπησε δίπλα τους όταν έκαναν καγιάκ, σύρθηκε σε δύσβατους λόφους και χώθηκε μέσα σε λάσπες όταν έκαναν ορειβασία.


 Δεν έφυγε ποτέ από δίπλα τους, ακόμα κι όταν προσπάθησαν να τον διώξουν, ανησυχώντας για τη

δική του ασφάλεια


 Έξι μέρες μετά η ομάδα τερμάτισε με επιτυχία τη αποστολή της, μαζί με τον κατάκοπο Αρθούρο.


 Ο επίμονος σκυλάκος είχε καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Mikael Lindnord, που δεν μπορούσε να επιστρέψει στη Σουηδία χωρίς να τον πάρει μαζί του.


 Παρέκαμψε τις γραφειοκρατικές δυσκολίες και ακολολούθησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες προκείμενου να καταφέρει να τον πάρει μαζί του.
 'Ήρθα στο Εκουαδόρ για να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αντ' αυτού κέρδισα έναν καινούριο φίλο", δήλωσε χαρούμενος ο Lindnord.


Από την dailymail. εμείς το είδαμε  news247
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts