Έξυπνες ιδέες!! Για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σας !! ~ katarraktisvillage

Έξυπνες ιδέες!! Για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σας !!Όσοι δεν προλάβατε να το στολίστε το δέντρο σας πάρτε μια ιδέα η καλύτερα συμβουλές για μια καλή διακόσμηση του δέντρου μας, του Χριστουγεννιάτικου ε!


Αλλά πριν διαβάστε τα παρακάτω ένα θα σας πω... όλα τα παρακάτω είναι για ποιο έτσι ...... εντάξει σε μερικά υπάρχει και κάτι σωστό!! αλλά όλα τα άλλα ...γιατί ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε η μαγεία είναι να βλέπεις τα παιδιά σου να τα κάνουν μπάχαλο ....λάμπες μπίλιες μπάλες γιρλάντες λαμπάκια χιόνια άχνες ξωτικά ...ένας χαμός, και ας την γειτόνισσα να μην της αρέσει......λέμε τώρα!!!


Όσο διασκεδαστική μπορεί να είναι η διαδικασία στολίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρο, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να καταλήξει σε μεγάλο μπέρδεμα και πονοκέφαλο. Πριν, λοιπόν, ξεκινήσεις τη διακόσμηση, σου παρέχουμε κάποιες συμβουλές ώστε η διαδικασία να γίνει εύκολη και οργανωμένη....Τακτοποίησε τα στολίδια σου, ώστε να τα βρίσκεις καλά οργανωμένα και την επόμενη χρονιά. Τοποθέτησε σε ξεχωριστά κουτιά ή τσάντες τα φώτα του δέντρου, τις χριστουγεννιάτικες μπάλες, τις κάρτες, τα κεριά και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία. Μην τα στοιβάζεις όλα σε μία πελώρια τσάντα η κούτα. Θα χρειαστείς πολλή ώρα για να ξεχωρίσεις και να αποφασίσεις τι θα χρησιμοποιήσεις και που θα το τοποθετήσεις.
Διάλεξε προσεχτικά το δέντρο σου. Αν αγοράσεις φυσικό, πρόσεξε να προέρχεται από καλλιέργεια ειδικά προορισμένη γι’αυτό το σκοπό και να είναι φρεσκοκομμένο και δροσερό για να μη μαδάει και λερώνει το σπίτι σου. Αν πάρεις τεχνητό,  φρόντισε να έχει μια καλή βάση , ιδανικές διαστάσεις για το χώρο σου και να φυλάσσεται εύκολα.
Πριν στολίσεις το δέντρο σου, τοποθέτησε ένα χαλάκι κάτω από τη βάση του. Έτσι δεν θα χαράξει το πάτωμά σου η βάση του και δεν θα λερώνει παντού μαδώντας (σε περίπτωση φυσικού δέντρου).


  Πριν τοποθετήσεις φωτάκια στο δέντρο, ξετυλιξέ τα προσεκτικά και έλεγξε αν δουλεύουν. Μην μπεις σε περιττό κόπο άδικα. Σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι, τοποθέστησε το δέντρο σε επιφάνεια ψηλότερα από το δάπεδο. Προτίμησε, μάλιστα, τεχνητό δέντρο, γιατί οι βελόνες από το φυσικό μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για το κατοικίδιό σας, σε περίπτωση που τις καταπιεί.


 Τήρησε τις σωστές αναλογίες σε σχέση με το μέγεθος του δέντρου. Τοποθέτησε τις μεγαλύτερες μπάλες στα χαμηλότερα κλαδιά του δέντρου και τις μικρότερες στα ψηλότερα.

Κατά το στολισμό του δέντρου μην πετάς τυχαία πάνω του τις γιρλάντες και τις τρέσες. Το αποτέλεσμα δεν είναι ωραίο οπτικά. Πέρασε τις περιμετρικά του δέντρου, ώστε να δίνουν το οπτικό αποτέλεσμα της σπείρας.


 Δώσε στο δέντρο σου ένα θέμα. Μπορεί να είναι επαρχιώτικο, ντυμένο με ξύλινες μπάλες ή βικτωριανό με μικρά πορσελάνινα στολίδια ή αμερικάνικο με ζαχαρωτά. Ακόμα μπορείς να αποφασίσεις μπάλες μίας απόχρωσης ή ενός επιτυχημένου συνδυασμού χρωμάτων.


Βάλε την προσωπική σου πινελιά στο στολισμό του δέντρο προσθέτοντας στολίδια που έχεις αποκτήσει παλιά ή που μπορεί να έχεις από τη μητέρα σου. Φτιάξε ζαχαρωτά και διακόσμησε το με αυτά.


 Η χρυσή συμβουλή της διακόσμησης εν γένει είναι το μίνιμαλ, η απλότητα. Μη φορτώσεις το δέντρο σου με όσα διαθέτεις ούτε και το σπίτι σου στο σύνολό του. 


από το mykonosticker.com

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts