Τελετή υποδοχής πρωτοετών σπουδαστών ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ~ katarraktisvillage

Τελετή υποδοχής πρωτοετών σπουδαστών ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε η εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών. Πλήθος προσκεκλημένων κατέφθασε στο νησί και τίμησε με την παρουσία του τη σημαντική αυτή στιγμή για την καριέρα και την εξέλιξη των μελλοντικών αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού κ. ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος, στελέχη ναυτιλιακών εταιριών από Αθήνα και Χίο, ενώ παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Οινουσσών 
κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Στέφανος, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. ΜΑΝΑΡΑΣ Ευάγγελος,
ο Διοικητής της ΑΕΝ Χίου Πλοίαρχος Λ.Σ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Υπολιμενάρχης Χίου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΦΡΑΓΚΙΑΣ Χρήστος, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου, 
ο Υποναύαρχος Λ.Σ. εν αποστρατεία ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Σταύρος, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έμπροσθεν της σχολής ανοίχτηκε η ελληνική σημαία 120 τ.μ. που έχει παραχωριθεί στο Δήμο Οινουσσών από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, σημαία την οποία κρατούσαν κατά την υποδοχή των προσκεκλημένων το σύνολο των πρωτοετών σπουδαστών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν σπουδαστές που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος από τις ναυτιλιακές εταιρίες LIVANOS HELLAS, DORIAN HELLAS και CHANDRIS HELLAS και συγκεκριμένα οι κάτωθι σπουδαστές:

Ο ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
Ο ΚΥΔΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Α΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
Ο ΧΑΤΖΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών των Β΄-Γ΄ εξαμήνων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
Ο ΚΑΖΑΓΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών των Β΄-Γ΄ εξαμήνων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο οποίος είχε την ΠΡΩΤΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του Δ΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ο οποίος είχε την ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση μεταξύ των σπουδαστών του  Δ΄ εξαμήνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
Κατά τη διάρκεια της τελετής από το Διοικητή της Σχολής τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού κ. ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος , ενώ οι σπουδαστές του 4ου έτους επέδωσαν τιμητική πλακέτα στο Διοικητή της Σχολής για την προσφορά του στην Υπηρεσία αυτή.


 Μετά το πέρας της τελετής προσφέρθηκε γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον Παντελή Γάτη.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts