<img src="https://lh5.googleusercontent.com/-ZLpKL2H-4HQ/U0GhvsvlZxI/AAAAAAAAKeo/K8FCQQVAti8/s20/earth.gif" />Είναι να μη σε βάλουμε στο Μάτι!! ~ katarraktisvillage

Είναι να μη σε βάλουμε στο Μάτι!!

Τώρα!!! εδώ είναι που λένε να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας.
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, To 2015 έχουμε 3 πρωτιές στην ενημέρωση για το blog του katarraktisvillage!! με ανοδική πορεία και για τους τρεις!!
Ξεκινάμε…
Το katarraktisvillage ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με τα γλειφιτζούρια και τις  καραμέλες της Kokkinakis Sugar Art ‘δυό δυό’  που έφτασε να έχει πάρει δύο χρυσά αστέρια στο iTQi Superior taste AWARD!! Ο Mister Δημήτρης Κοκκινάκης, ο εμπνευστής, αλλά θα μιλήσουμε άλλη ώρα για τον Mr Gold!


Συνεχίζουμε…


Το katarraktisvillage ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με το blog


 Και έφτασε η μικρή Pandora στην τελική 5νταδα στο Food Blog Awards!

Και ήρθε Πρώτη!!

Σε  διαγωνισμό που αφορά τους foodblogers!! 

Και για την Ιστορία δηλαδής: το όνομα της είναι Δώρα και δημιούργησε αυτό το blog για να μοιραστεί μαζί μας τον μαγειρικό της οίστρο και ενθουσιασμό. Εδώ θα μοιραστούμε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, καθώς και μικρά tips που θα κάνουν τα του οίκου ευκολότερα!

Εδώ και πολλά χρόνια έχει ένα πάθος με τις συνταγές, το φαγητό και ότι σχετίζεται με αυτό. 

Διαβάζει συνταγές από όπου μπορείτε να φανταστείτε: ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και τουρκικά περιοδικά, blogs, websites, παλιά τετράδια και βιβλία...
και μας εύχεται:
Καλή μας αρχή και καλώς ορίσατε στην κουζίνα μου...Let's start....

Και συνεχίζουμε…

Το katarraktisvillage ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με τον Μάκη Ψαραδέλλη

 Καλλιτέχνης με πολλά βραβεία στην πορεία του…. Αλλά ας σας θυμίσουμε ότι οι επιλογές τραγουδιών του katarraktisvillage από το τελευταίο του βιβλίο-CD ήταν εύστοχες μιας και που τελικά τα τραγούδια αυτά βραβεύτηκαν.


Και για την ιστορία δηλαδής…

Ο Μάκης Ψαραδέλλης, τραγουδοποιός. Γεννήθηκε στη Λέσβο το 1976. Σπούδασε μουσική στο ωδείο Νίκος Σκαλκώτας και στη συνέχεια στο ωδείο ''εν ωδαίς'' όπου και αποφοίτησε με πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και δίπλωμα βυζαντινής μουσικής.

Έχει συνεργαστεί και συμμετάσχει σε συναυλίες σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών και  

τραγουδιστών: Γιάννης Σπανός, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Λέκκας, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Κώστας Παρίσης (Υπόγεια Ρεύματα), Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα), Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Σπυριδούλα, Μagic de Spell, Λεωνίδας Μπαλάφας, Απόστολος Ρίζος, Ερωφίλη (τρίφωνο).

'Εχει μελοποιήσει στίχους και ποιήματα του Πάνου Σταθόγιαννη, Πάμπου Φιλίππου, Ντέπης Χατζηκαμπάνη και Ναζίμ Χικμέτ. Ιδρυτικό μέλος του σχήματος ''Τα φώτα απέναντι'' με το οποίο κυκλοφόρησε δύο δίσκους: το ''ένα φύλλο ταξιδεύει'' (2011) το οποίο έγινε χρυσό και το ''κι εκεί που νομίζεις πως είσαι βουνό χάνεις τα δέντρα σου'' (2012). Το 2014 κυκλοφόρησε τον δίσκο ''να ζεις με το μετά'' με τη συμμετοχή της Χρυσούλας Στεφανάκη και έγινε πλατινένιο. Το 2012 το τραγούδι ''Ο πλανόδιος'' (μουσική Μάκης Ψαραδέλλης, στίχοι Ντέπη Χατζηκαμπάνη) απέσπασε το δεύτερο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού που έγινε στα Χανιά.

Το 2015 τα τραγούδια '' Η γιαγιά Χαρίκλεια'' και ''Αποχωρισμός'' (μουσική στίχοι Μάκης Ψαραδέλλης) απέσπασαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό λόγου και τέχνης ''Σικελιανά 2015'', το τραγούδι ''ένα παράξενο φύλλο''(μουσική στίχοι Μάκης Ψαραδέλλης) απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ σύνθεσης Βόλου 2015 και το τραγούδι ''Ο λύκος''''(μουσική στίχοι Μάκης Ψαραδέλλης) απέσπασε το τρίτο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό.

Ο Μάκης επίσης το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ''καιρός για κυνήγι''. Πρόκειται για μία συλλογή στίχων του η οποία συνοδεύτηκε από το dvd με τίτλο ''πρόβα μουσικής'' από τις εκδόσεις ΄΄ΕΝΤΥΠΟΙΣ''.




Θα σας κρατάμε ενήμερους για τα τρία παιδιά γιατί βρίσκονται σε ανοδική πορεία ....
Σύντομα μάλιστα θα έρθουν τα ωραία νέα !!!!



Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts