Οι Δύο Χιώτικες εταιρίες που μοστράρουν στα "Greek Foods"!! ~ katarraktisvillage

Οι Δύο Χιώτικες εταιρίες που μοστράρουν στα "Greek Foods"!!


 Ο Δημήτρης Κοκκινάκης Ιδρυτής της “Kokkinakis Sugar Art”

Για τους λάτρεις της καραμέλας, η ύπαρξη ενός προϊόντος χωρίς ζάχαρη, θα μπορούσε να μοιάζει με όνειρο. Σήμερα ωστόσο αποτελεί πραγματικότητα, χάρη στον χρόνο, το μεράκι και τον κόπο που διέθεσε ο Δημήτρης Κοκκινάκης, φαρμακοποιός στο επάγγελμα από την Χίο. Μετά από πολλούς πειραματισμούς με διάφορα υλικά, ο κ. Κοκκινάκης, κατάφερε να βρει τη συνταγή και να κλείσει σε καραμέλες και γλειφιτζούρια όλη τη γλύκα, χωρίς ζάχαρη!



Και η Mediterra A.E.
Δίκτυο καταστημάτων ''Mastihashop''

Οι Πρεσβείες της Mαστίχας σε όλο τον κόσμο

Μετρώντας σχεδόν 15 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά τα mastihashop αποτελούν σημείο συνάντησης και φιλοξενίας των πολιτισμών της Ανατολικής Μεσογείου. Ιδρύθηκαν από τη MEDITERRA Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Συνεταιριστική Εταιρεία το καλοκαίρι του 2002 στα πλαίσια του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ‘Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, με κύριο σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων. Όραμα των ανθρώπων της MEDITERRA είναι τα mastihashop να αποτελέσουν τις Πρεσβείες της Mαστίχας σε όλο τον κόσμο.

Εγώ πάντως παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος  που εκτός το ότι έχω ζήσει από κοντά την προσπάθεια του φίλου μου Δημήτρη με όλα τα δοκιμαστικά τερτίπια!! κτλ κτλ   η φωτογραφία από τις καραμέλες ''δυό δυό'' είναι του katarraktiwvillage!!


Εδώ θα δείτε τα κορυφαία ελληνικά τρόφιμα και ποτά και τις 


εταιρείες που τα παράγουν, οι οποίες παρουσιάζονται στην έκδοση "Greek Foods" της Koufalis Media      http://www.greekfoods.info/
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts