<img src="https://lh5.googleusercontent.com/-ZLpKL2H-4HQ/U0GhvsvlZxI/AAAAAAAAKeo/K8FCQQVAti8/s20/earth.gif" />Η Μαστίχα στα ERMIS AWARDS........ ~ katarraktisvillage

Η Μαστίχα στα ERMIS AWARDS........

Όταν η μαστίχα διεκδικεί βραβείο στα ERMIS AWARDS, τον μοναδικό θεσμό βράβευσης της
δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας όλοι πρέπει να ψηφίσουμε !!


Και όταν λέω όλοι εννοούμε όλοι η Χιώτες ανά τον Κόσμο!!

Ένα διαφημιστικό σποτ για τη χιώτικη μοναδική μαστίχα!!

Η φετινή διοργάνωση - φεστιβάλ των Ermis Awards θα διαρκέσει δύο ημέρες (7 και 8 Μαρτίου), στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», κατά τις οποίες θα φιλοξενήσει ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επικοινωνίας, σεμινάρια για φοιτητές και νέους επαγγελματίες, εκθέσεις και happenings, ενώ θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής βραβείων των έργων που ξεχώρισαν στις 9 ενότητες της διοργάνωσης (Ad, Production PR, Direct, Digital, Media, Design, Integrated Campaign και Branded Entertainment & Content).

Το διαφημιστικό spot της μαστίχας για λογαριασμό της Mediterra είναι υποψήφιο ανάμεσα σε 22 ακόμη αντίστοιχων διαφημιστικών εταιρειών για το βραβείο κοινού και για να το ψηφίσουμε μπορούμε να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα, μέχρι 29/2/2016:

1.       Μπείτε στο link http://www.ermisvote.gr/

2.       Ανατρέξτε στη λίστα. Το τελευταίο link (η κατάταξη είναι αλφαβητική) ονομάζεται ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΣΙΚΛΑ και είναι το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛΜΑ


3.       Πατήστε ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ και ψηφίστε συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το email σας.
και 


4. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα tabletSAMSUNG GALAXY TABA9.7 16GB
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts