Όταν οι bloger της Χίου γλύκαναν τα παιδιά του Καταρράκτη!! ~ katarraktisvillage

Όταν οι bloger της Χίου γλύκαναν τα παιδιά του Καταρράκτη!!

Ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείο του Καταρράκτη ήταν η ανακοίνωση ότι θα έρθουν οι Chios Bloger να τους φτιάξουν κουλουράκια στο σχολείο!! 
Και  η καλύτερη τους που θα ήταν η μικρή Δώρα (Ένα γλυκό ταξίδι ξεκίνησε με πρώτη “νοστιμιά” το ΒΗΜΑ Gourmet και το βραβείο “BEST BAKING” στις αρχές του 2016.) που πριν λίγες μέρες παρακολούθησαν στην εκπομπή καν' το όπως ο Ακης !!

Σε συνεργασία o Αστέριος με το Katarraktisvillage η  Δώρα με το Pandora's Kitchen Ο Ηλίας με realchios και η Vanda με το afishcalledvanda   !!


Την ιδέα την έριξε το μπισκοτάκι μου (Δώρα) .


για να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του katarraktisvillage που οι αναρτήσεις σε ότι αφορούσε το pandora's Kithcen χτύπησαν καμπανάκια!!
Άλλο που δεν θέλαμε και οι υπόλοιποι !!! Και έτσι σε συνεργασία με το σχολείο και τον Σύλλογο Γ&Κ. Δημοτικού & Νηπιαγωγείο Καταρράκτη, έγινε η υλοποίηση του, και τα παιδιά τα οποία 


συμμετείχαν ενεργά τα τσακίσαν!! Οχι οτι η μεγάλη δεν ..... χαχαχα και έκλεβαν κιόλας πηγαίνανε μέσα και δοκιμάζανε ενώ τα παιδάκια έξω ανέμελα έπαιζαν και ρωτούσαν ακόμα;;;; μας έχουν σπάσει η μυρωδιές την Μύτη !!
Απολαύστε τώρα τις φωτογραφίες με τα τερτίπια μας!!Το δωράκι των παιδιών !! ένα βιβλίο με 150 κατοχικές συνταγές !! Και τις υπογραφές τους από πίσω!!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω Τους δασκάλους, τον Σ.Γ&Κ.Δ&Ν. ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ για τα υλικά που προσφέρθηκε και πλήρωσε!!

Και τους φίλους bloggers που ήρθανε για συμπαράσταση!!
Και όσα άλλα παιδιά που έχουν Blog στην Χίο και θέλουνε να έρθουν στην παρέα μας θα μας βρούνε εδώ   http://chiosbloggers.eu/
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts