Όταν η συνεργάτης σου σαρώνει τα βραβεία, επαίνους, διακρίσεις κοκ!!! ~ katarraktisvillage

Όταν η συνεργάτης σου σαρώνει τα βραβεία, επαίνους, διακρίσεις κοκ!!!

Όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο πολύ την ψάχνεις!!! 


 Από βραβείο σε βραβείο και από απονομή σε απονομή  αυτό το κορίτσι!! Πριν λίγες ώρες είχε πάλι κάτι ...(Τελετή απονομής βραβείων λογοτεχνικού διαγωνισμού..στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης!! ) δεν ξέρω ακόμα ;;;  η μάλλον ξέρω τι πήρε αλλά περιμένουμε να το ανακοινώσει πρώτα!! 
`
Έτσι πριν από αυτό όμως ας δούμε τι έχει κάνει η μικρή μου bloger!!


Συγγραφικό έργο:

1. «Θάλασσα κι Ουρανός» (εκδόσεις Άλφα πι, Χίος, Ιανουάριος 2017)
2. «Προσφυγιά» (εκδόσεις Άλφα πι, Χίος, Ιούλιος 2016)

3. «Αποχωρισμός» (εκδόσεις Άλφα πι, Χίος, Μάρτιος 2016)
4. «Μίλα μου γι’ αγάπη» (εκδόσεις Άλφα πι, Χίος, Σεπτέμβριος 2015)

5. «Αιγνούσα Όμορφο Νησί», dvd (Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Χίος, Ιούλιος 2015)


Ποιήματά της συμπεριλαμβάνονται στις ανθολογίες:


1. «Το Ολοκαύτωμα - Σπονδή στο μαρτύριο των Ελλήνων Εβραίων - Επιλογή Σύγχρονης Ποίησης», «The Holocaust - Libation on Martyrdom of Greek Jewish -Collection of Contemporary Poetry in the Greek Language» (εκδόσεις Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης, Αθήνα, 2016)

2. «ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ» (εκδόσεις Πνοές Λόγου και Τέχνης, Αθήνα, Μάιος 2016)



3. «Ταξίδι στην τρυφερότητα» (εκδόσεις Φιλοζωικός 




Σύλλογος Φθιώτιδας, Λαμία, Οκτώβριος 2016)

4. «3η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ» (εκδόσεις Διάνυσμα, Αθήνα, Οκτώβριος 2016)

5. «Ανθολόγιο 2016» (εκδόσεις Αιολικά Γράμματα, Αθήνα, Νοέμβριος 2016)

6. «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016», 2ος τόμος (Ετήσια Λογοτεχνική Έκδοση Ε.Π.Ο.Κ., Αθήνα 2016)


Βραβεία:

1. Το Νοέμβριο του 2015 το ποίημα της «Λυτρωμός» διακρίθηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης.

2.  Το Μάιο του 2016 το ποίημά της «Ο ανθρωπάκος» απέσπασε τον πέμπτο έπαινο στον 11ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό εφήβων και ενηλίκων στην ποίηση και την πεζογραφία  από τις εκδόσεις Πνοές Λόγου και Τέχνης.

3. Τον Οκτώβριο του 2016 το ποίημά της «Ο πιο πιστός μου φίλος» απέσπασε τον τρίτο έπαινο στον 5ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ζωοφιλίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

4. Τον Οκτώβριο του 2016 το ποίημά της «Ωδή στο Διονύσιο Σολωμό» απέσπασε διάκριση στον Α’ Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης Ζακύνθου με θέμα «Ωδή στο Διονύσιο Σολωμό» του Ομίλου UNESCO Κεφαληνίας, Ιθάκης & Ζακύνθου.

5. Το Νοέμβριο του 2016 το ποίημά της «Στα όρια της ανέχειας» απέσπασε το τρίτο βραβείο στον 16ο Ετήσιο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης του λογοτεχνικού περιοδικού «Κελαινώ» στην κατηγορία «σύγχρονη ποίηση»

6. Το Δεκέμβριο του 2016 το ποίημά της «Ακολουθώντας το μεγάλο φιλόσοφο Αριστοτέλη» απέσπασε Έπαινο στην κατηγορία «ελεύθερος στίχος» στο Διεθνή ποιητικό διαγωνισμό και διαγωνισμό συγγραφής δοκιμίου με τίτλο «Αριστοτέλης, ο κορυφαίος Μακεδόνας φιλόσοφος» της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

7. Τον Ιανουάριο του 2017 το ποίημα «Γλυπτών Παλιννόστησις - Ο μονόλογος του πόνου» απέσπασε Έπαινο στον Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό ανέκδοτου, πρωτότυπου και αδημοσίευτου ποιήματος με τίτλο «Γλυπτών Παλιννόστησις» του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

8. Το Μάρτιο του 2017 το ποίημά της «Ελπίς ξενιτεμένη» απέσπασε Α΄ Βραβείο με έπαινο στην κατηγορία ποίηση, υποκατηγορία «Η ξενιτιά» στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ε.Π.Ο.Κ.

9. Το Μάρτιο του 2017 οι ποιητικές συλλογές της «Προσφυγιά» και «Αποχωρισμός» απέσπασαν Αριστείο μελοποιημένης ποίησης στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ε.Π.Ο.Κ.


10. Το Μάρτιο του 2017 η ποιητική συλλογή της «Μίλα μου γι’ αγάπη» απέσπασε Α΄ Βραβείο και ανακηρύχτηκε «Βιβλίο της χρονιάς 2017» στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ε.Π.Ο.Κ.









Share:

1 σχόλιο:

  1. Φιλε μου Αστέριε πραγματικά με εξέπληξε το άρθρο σου. Πριν λίγες μέρες το ποίημά μου για τη Μητέρα φύση κατέλαβε την τρίτη θέση σε Διεθνή λογοτεχνικό διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη και μόλις πριν λίγες ώρες ένα από τα ωραιότερα ποιήματά μου περί ψυχής απέσπασαν τιμητικη διάκριση στον 12 Πανελλήνιο Διαγωνισμό των εκδόσεων Ιδενόπνοον, Πνοές Λόγου και Τέχνης και του λογοτεχνικού περιοδικου iamvosart. Πρίν λίγες μέρες επίσης ποιήματα μου συμπεριλήφθησαν σε δύο νέες ποιητικές ανθολογίες, η μία της Ένωσης Λογοτεχνων Βορείου Ελλαδος και η δεύτερη των εκδόσεων Όστρια, ενώ παράλληλα το ταξίδι συνεχίζεται και έχει πολλα να φανερώσει ακόμη στο μέλλον.. Η χαρά της δημιουργίας δε σταματάει εδώ, για την ακρίβεια δε σταματάει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts