Παρουσίαση Νέου συνεργάτη ! Και το πρώτο άρθρο της! Τα Όνειρα Που Έχασαν Το Δρόμο τους! ~ katarraktisvillage

Παρουσίαση Νέου συνεργάτη ! Και το πρώτο άρθρο της! Τα Όνειρα Που Έχασαν Το Δρόμο τους!

Είμαι στην ευχάριστη θέση σήμερα να σας παρουσιάσω την καινούρια μας συνεργάτη!

Μια φίλη blogger που εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ το υπέροχο blog της και της έκανα την πρόταση να γράφει ένα με δυο άρθρα το μήνα και για τους αναγνώστες του katarraktisvillage!!

Τα άρθρα της ξεφεύγουν από την τοπική μας κοινωνία, γράφει ποιο πολύ γυναικεία θέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως ένα άντρας δεν μπορεί να βρει θέματα που τον ενδιαφέρουν!
Είχα στο μυαλό μου ένα άρθρο για τα όνειρα μας, ήθελα εδώ και καιρό να γράψω κάτι, και μετά διάβασα σε μια σελίδα που ανεβάζουν blogger το άρθρο της Σοφίας, οπότε της ζήτησα να το αναδημοσιεύσω, και έτσι αρχίσαν όλα !! 

Ένας μικρός χαιρετισμός από την Σοφία και πάμε να δούμε το πρώτο άρθρο της.

Γεια σας!!! Με λένε Σοφία και έχω σπουδάσει πληροφορική στα Ιωάννινα. Αγαπώ πολύ να διαβάζω αλλά και να γράφω ποίηση! 
Μετά από μια δύσκολη μέρα το μόνο που μπορεί να με χαλαρώσει είναι ένα ζεστό μπάνιο και η αγκαλιά του άντρα μου. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να παίζω με τα σκυλάκια μου, Λιόλιο και Μπουφόν και ν' απολαμβάνω την παρέα καλών φίλων.

Οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε όνειρα. Από πολύ μικρή ηλικία λέμε, θέλω να γίνω…θέλω να κάνω…θέλω να πετύχω… Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμή μας για να χτίσουμε ένα μέλλον μέσα στο οποίο θα ζούμε ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι, μπορούμε να κατακτήσουμε όλα μας τα όνειρά και αν αυτό δεν συμβεί, τότε τι γίνεται με τα όνειρα που χάνουν το δρόμο τους;;;;

Τα όνειρα που βρίσκουν το δρόμο τους:

Η πιο απλή και ευχάριστη εκδοχή είναι αυτή που λέει ότι όλα πάνε 

καλά και με πολύ και σκληρή δουλειά, καταφέρνουμε να πετύχουμε τα όνειρά μας. Όνειρα που μας εξελίσσουν και μέσα απ’ την επίτευξή τους νιώθουμε άπλα υπέροχα!!! Για να δούμε μαζί τρεις απλούς τρόπους να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας!!Οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε όνειρα. Από πολύ μικρή ηλικία λέμε, θέλω να γίνω…θέλω να κάνω…θέλω να πετύχω…

 Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμή μας για να χτίσουμε ένα μέλλον μέσα στο οποίο θα ζούμε ευτυχισμένοι.

Η πιο απλή και ευχάριστη εκδοχή είναι αυτή που λέει ότι όλα πάνε καλά και με πολύ και σκληρή δουλειά, καταφέρνουμε να πετύχουμε τα όνειρά μας. Όνειρα που μας εξελίσσουν και μέσα απ’ την επίτευξή τους νιώθουμε άπλα υπέροχα!!! Για να δούμε μαζί τρεις απλούς τρόπους να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας!!

Απ’ τη άλλη μεριά υπάρχουν κι εκείνα τα όνειρα, που μοιάζουν πιο αδικημένα!!!Αυτά φίλοι μου είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πόσες φορές δεν έχουμε κοιτάξει πίσω στη ζωή μας και πόσες φορές δεν αναρωτηθήκαμε μ’ ένα τόνο απογοήτευσης: «που πήγαν τόσα όνειρα»;;;; Πού πήγε το πάθος, η δύναμη και η θέληση για την κατάκτησή τους;;
Τι άλλαξε, γιατί δεν μπόρεσα;;;; Να σας πω κάτι…μην απογοητεύεστε, κανείς δεν πρέπει να απογοητεύεται γιατί τα όνειρα που δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αντικαταστάθηκαν με σημαντικές στιγμές προσπάθειας που μας στιγμάτισαν και μας καθόρισαν, ασχέτου αποτελέσματος!!!
Αντί να σκεφτόμαστε τι δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε καλό είναι να αναλογιζόμαστε τι μπορέσαμε να κατακτήσουμε. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη θέλουμε, υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες. Όμως για κάθε τι που μας στερεί κάτι άλλο μας δίνει ως αντάλλαγμα!!!

Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν κοίταξα ποτέ πίσω… και δεν πιστεύω στη φράση ότι «τα όνειρα που δεν πραγματοποίησα είναι αυτά που δεν πόθησα αρκετά»!

Νομίζω ότι τα όνειρα που δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω ήταν αυτά που δεν «επέζησαν» στον κόσμο της σκληρής πραγματικότητας! Όμως δεν μου λείπουν… δεν μου λείπουν γιατί φρόντισα ν’ απενοχοποιήσω οποιαδήποτε μη επιτυχημένη προσπάθεια και να τα φυλάξω σ’ ένα μικρό κουτάκι στην καρδιά μου.

Και να σας πω κι ένα τελευταίο μυστικό… εγώ αυτά τα όνειρα, τα ανεκπλήρωτα, τ’ αγαπώ πιο πολύ απ’ αυτά που έχω πραγματοποιήσει. Ακόμα κι αν δεν τα κοιτάζω πια!!!

Σοφία Σάντα: Blog Owner awomanslife.eu

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts